BezrobotnY 13 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nie interesuje mnie wzor bo to SMIESZNE jest! http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=7598 [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Lamienie'[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:16839264' to jest chyba jakas KPINA!.....adminie banujacy jak jestes taki PRO hajter to zapraszam na PRIV serwer.....wciagam cie jendna dziurka od nosa na raz! STEAM 2K7 a taki noob mnie banuje na nowej rundzie mapy podczas wybieranie broni! Administracja BRAVO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jestes graczem agresywnym, prowokujesz i jestes niemily. Gram z Toba od czasu do czasu i widze to. Chcialem Cie prosic zebys zmienil troche nastawienie bo wszystkie Twoje posty sa napisane w bardzo negatywnym nastawieniu. Mam nadzieje ze chociaz raz tego nie zhejtujesz tylko wezniesz do siebie bo grac umiesz a to na serwie jest mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jestes graczem agresywnym, prowokujesz i jestes niemily. Gram z Toba od czasu do czasu i widze to. Chcialem Cie prosic zebys zmienil troche nastawienie bo wszystkie Twoje posty sa napisane w bardzo negatywnym nastawieniu. Mam nadzieje ze chociaz raz tego nie zhejtujesz tylko wezniesz do siebie bo grac umiesz a to na serwie jest mile widziane co ma to wspolnego z BANEM???????????????????????????????????????? obrazilem kogos na serwerze???????????????????????????????????????? prosze o dowody! BAN Z DUPY!........za co ??????ziomek za co???????? ...ze jestem lepszy?nie moja wina za gracze zatrzymali sie na poziomie OGAR! Prosze o ukaranie admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nie ja banowalem ja tylko chcialem Ci powiedziec jak jestes odbierany. jesli Cie urazilem to SORRY . Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nie ja banowalem ja tylko chcialem Ci powiedziec jak jestes odbierany. jesli Cie urazilem to SORRY . Czesc co ma to wspolnego z banem????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie rozumiesz co tam jest napisane ? On Cię nie banował, więc się do niego nie spinaj. Poczekamy co admin banujący ma do powiedzenia. @edit. nikogo nie bronimy,tylko niech wypowie się admin, który Cię zbanował...Kultury trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie rozumiesz co tam jest napisane ? On Cię nie banował, więc się do niego nie spinaj. Poczekamy co admin banujący ma do powiedzenia. ....ban jest czarno na bialym wiec nie wiem po co te PIERDOLENIE bronicie swoich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ziomek po twoim stylu pisania idzie się domyślić, że jesteś graczem spinającym się bardzo. A ban na 30 minut za to, że nie umiesz się zachować, według mnie słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: "2k7, 2k7, 2k7, 2k7" Jak widzę te twoje "2k7" to aż mi się niedobrze robi. Ban minął, a ty zacznij w końcu normalnie pisać bo to zaczyna być nudne. Nie ma wzoru. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi