Szamanek 0 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 1. Serwer: BF2 2. Nick: Szamanek3. Imię: Damian4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 8-96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Jak trzeba to trzeba ;d8. Czas spędzony na forum: Dopiero co założyłem konto ale będę sie udzielał ;d9. Opisać siebie: Siema ! Mam na imię Damian 16 lat w wolnym czasie pykam w cs'a a po za tym śmigam na desce chodzę do 3 klasy gimnazjum 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bardzo fajny serwer często są cziterzy a nie ma adminów chce to zmienić11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy : Robie ss'y i odsyłam z permem na forum -Gdy ktoś nadużywa micro; upominam gdy to nie pomaga ban na jakies 10-15 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Upominam potem poleci kick jak nie pomoże ban na 5-10 min12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jak dla mnie za wcześnie na podanie. 7 czy tam 8h na serwie, 2posty na forum... Po graj wiecej i 'po żyj' na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 starczy adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamanek 0 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 No niewiem czy tak starczy bo rzadko który jest na serwie a haos jest straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
' Yo00n^^ 1 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Na nie uaktywnij sie na forum bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 nie zgadzam sie , ze rzadko.. siwy, romet i ja praktycznie cały czas. pzodrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 czasem coś tam pograsz, ale bardzo mało na serwie cie widze, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 8h na serwerze. Odpadasz Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi