Sn1p3r 11 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 1. Serwer: FFA Only dd2 inferno nuke 2. Nick: Sn1peR.3. Imię: Dawid4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Czas spędzony na forum: 16h 1m 13s 8. Opisać siebie: Witam nazywam się Dawid jestem z miasta Świdnica nie daleko od Wrocławia mam lat 21 interesuje się motoryzacją i sportem też składam komputery mnie więcej jestem małym informatykiem jeszcze nie do końca przeszkolony ale ujdzie w cs gram około 6 lat , oczywiście stema posiadam od dość dawna bywałem na kilku dobrych serwerowniach rok temu ponieważ miałem przerwę roczną ale wróciłem i chciałem się u was zatrzymać na długi czas miałem wiele razy admina jak i grafika czy modelatora nie miałem problemów z niczym dawałem rade ogarnąć co się tylko dało do tej pory jest dobrze 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ myślę że Tak kulturalna i ogarnięta jak i spokojna osoba jak ja zasługuje ponieważ widać że mi zależy gram tu na serwerowni troszkę ale online jestem forum czy serwer staram się wszystkim pomóc jak tylko daje radę , jestem uważny co do bycia adminem czyli chodzi że obserwuje i ogarniam graczy jak trzeba myślę że to wystarczy co napisałem staram się o dostanie admina ponieważ chcę pomóc wam go ogarnąć przyda się zawsze dodatkowy ogarnięty admin 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Najbardziej zrobie ssy następnie nakręcam demko jeśli będzie taka potrzeba chyba że faktycznie zobaczę na specu że jest osoba odpalona typu aim czy speed hack perm będzie niestety trzeba w takim razie od razu reagować . -Gdy ktoś nadużywa micro; Są na to różne sposoby pierwszy jaki by był to normalny kick z powodem "proszę ogarnąć mikro" jeśli gracz nie potrafi się dostosować do panujących zasad używania mikro dostanie bana 5 min z podobnym powodem albo inaczej Ochłoń" -Nadużywa Kultury na serwerze; identycznie jak z nad używaniem mikrofonu Kick bany powode "Każdy gracz ma się stosować do kultury na serwerze" 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Oczywiste Liczę na ciekawe opinie z waszej strony dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 15h na serwie, wymagane 25. no więc co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Za krótko na serwerze jest. na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Czekam na więcej odpowiedzi Na razie na NIE ! - powyższe posty - H na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Mimo ze szanuje opinie Antonia Jestem na Tak -ogarniety -gra bardzo dobrze -wspolpracuje z graczami -przyda nam sie wsparcie -od jakiegos czasu jest bardzo widoczny na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 15h na serwie, wymagane 25. no więc co? już prawie ma 20. Wydaje mi się,że z godzinami u niego nie będzie problemu dlatego ja jestem na TAK, wiem że ogarnie. Na serwerze pokazuje się z dobrej strony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat012 0 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ogarnięty człowiek, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Na Tak . Wymagania , nadrób jeszcze godzinki i będzie ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 często na serwie, dobrze gra i współpracuje z innymi. TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
' Yo00n^^ 1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Na tak czesto na serwerze go widze jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jestem na tak +wynagania, h na serwerze nabic to chwila . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi