Luke 37 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam Proponuje aby napisać regulamin BF2, aby nie było nieporozumień. -zależy mi aby umieścić sprostowanie co to jest kampienie, kto moze i kiedy "kampic"- jak wyglada Rasz kiedy mozna i kto moze - taryfikator banów za przewinienia- umiescic zakaz malych map przy pelnym servie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jeżeli jakaś osoba jest w stanie coś takiego opisać to nie mam nic przeciwko, nawet wręcz przeciwnie będę bardzo wdzięczny i oczywiście nagrodzę taką osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja mogę napisać , jeżeli moge . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja mogę napisać ale to tak za godzinkę i później można wspólnie poprawiać itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/14906-regulamin-bf2ff2/ - tutaj możemy pisać propozycje dot. regulaminu (co wyrzucić,zmienić,dodać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi