FaSeR 32 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 1.Twój Nick: MoSeS 2.Nick admina/gracza który zawinił: akuku 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 15.20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Andrew i reszt agraczy 6.Opis sytuacji:akuku tylko dostal prof he i miny i juz musial rzucic he na respa miny w przejciu stawic i tak caly czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Czekam na dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Byłem dzisiaj na serwerze cały dzień z przerwa na obiad itp. Jakoś nie zauważyłem, żeby którykolwiek z graczy skarżył się na u@, że w/w gracz łamie regulamin. Chociaż może coś przeoczyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Akuku wyłapał odemnie bana dzisisiaj za he na resp. Nie wiem o ktorej to było , wiem ze to było na wescie.. Ale tez wpadlem tylko na chwile ogarnac co i jak i akurat mi sie rzuciło w oczy .. I to juz nie pierwsszy raz akuku na txt/ he na malej mapie i wgl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jeśli chcesz żebyśmy szybko zareagowali ... pisząć skargę przedstaw odrazu dobre dowody (demko,ss) wtedy będzie znacznie szybciej i pewniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi