FaSeR 32 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 1.Twój Nick: MoSeS 2.Nick admina/gracza który zawinił: akuku 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 15.20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Andrew i reszt agraczy 6.Opis sytuacji:akuku tylko dostal prof he i miny i juz musial rzucic he na respa miny w przejciu stawic i tak caly czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Czekam na dowody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mucha 71 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Byłem dzisiaj na serwerze cały dzień z przerwa na obiad itp. Jakoś nie zauważyłem, żeby którykolwiek z graczy skarżył się na [email protected], że w/w gracz łamie regulamin. Chociaż może coś przeoczyłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Akuku wyłapał odemnie bana dzisisiaj za he na resp. Nie wiem o ktorej to było , wiem ze to było na wescie.. Ale tez wpadlem tylko na chwile ogarnac co i jak i akurat mi sie rzuciło w oczy .. I to juz nie pierwsszy raz akuku na txt/ he na malej mapie i wgl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Jeśli chcesz żebyśmy szybko zareagowali ... pisząć skargę przedstaw odrazu dobre dowody (demko,ss) wtedy będzie znacznie szybciej i pewniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts