WilkuZmC 78 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Imię:Pawel Wiek:17 Kontakt:GG 47277552 Twój nick na TS3:WilkuZmC Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Duzo siedze i moglbym pomoc Kontakt z administracją: (w skali 1-10):9 Ile czasu spędzasz na TS3:sporo ze 3-4 h dziennie na weekend okolo 6 Czy posiadasz admina na innym TS3?:niet Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):7-8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:7 Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak (niedlugo kupuje nowy) Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):noms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Na tak . Masz wymagania , nie mam się czego doczepić . Czyste Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jestem na tak, wymagania spełniasz, zawsze siedzisz na ts'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Nada się, ogarnia, dużo siedzi, wymaga spełnia i przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Na tak. Rynna ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 na tak myślę że ogarnię ponieważ ma admina też na innym serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mój głos również jest pozytywny, powody wymienione wyżej przez kolegów/koleżanki. Jestem na TAK ... Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Na tak. Myśle, że utrzyma porządek. Obstuka każdemu rynne i będzie spokuj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak te lagi ogarniesz to będę na tak -siedzi długo na ts P.s obstukaj mi rynne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jestem na tak, przyda się admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zgłoś się do mnie na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi