Skocz do zawartości

Skarga

BzyQQ

Rekomendowane odpowiedzi

Mój nick : BzyQQ

Opis sytuacji : na początek taki nie inny wzór , ponieważ wielce admin nie łaskaw był udzielic mi odpowiedzi co do swojego nicku , ani również co do miejsca gdzie znajde regulamin ..... W jego mniemaniu rzucanie HE na cs_wiocha jest kompletnie zabronione ... wykosił banami 3/4 serwera ... broniąc się regulaminem ... i pisząc " HE NA MALEJ MAPIE ZABRONIONE - ban 30 min , tak jest w regulaminie" .. lecz jak jakikolwiek admin może opierac sie regulaminem jak sam , dokladnie go nie przeczytal . Przechodząc do sedna sprawy w regulaminie jest napisane "5.Zakaz rzucania He na małych mapach , na resp wroga typu: Pool_day , cs_wiocha przed czasem" ... AKCENTUJĄC na końcową częsc tego zdania gdzie napisane jest "PRZED CZASEM" a nie "ZAKAZ RZUCANIA HE W OGOLE" tym bardziej że dopóki WIELCE ADMIN nie banował nikt się nie skarżył na te HE ... 

Data : 02.02.2013 godz. 23:20 .

Pozdrawiam i mam nadzieję że ten NoName Admin który potrafi rzucac banami na lewo i prawo a nie potrafi odpowiedziec graczowi na dosc istotne pytanie się ujawni. 
Miłej Nocy życzę . 

Ja banowalem. Regulamin nie jest po to aby go łamać(przynajmniej nie tutaj,choć wielu może tak uważa) http://forum.cs-classic.pl/topic/14942-regulamin-bf2ff2/#entry86457 - tutaj jest regulamin. Pisałem chyba z 10razy, ostrzegałem, prosiłem ale to i tak nie pomagało. 'he na respa' nie uważasz,ze wiocha to mapa na tyle mala,ze jak rzucisz HE to i tak praktycznie spadnie na respa ? HE przed czasem zabronione. 10sekund,a co po tych sekundach HE latały na prawo i lewo. Nawet nie zdążyłem tego ogarnąć.3/4serwera nie dostało bana bo TYLKO 4 osoby (przd czym i tak informowałem o prosiłem). Poza tym nie chce się czepiać,że nie masz dowodów,ani nie napisałeś zgodnie ze wzorem. I nie zapominaj,że wchodząc na serwer akceptujesz regulamin. Uwierz, że jako jeden z pierwszych przeczytałem ten(nowy) regulamin.

• Właściciel

Jeżeli HE poleciało na resp to skarga niesłuszna, jeżeli gdzieś w środek na uliczkę lub już po jakimś dłuższym czasie to słuszna

wszyscy wiedza jak wyglada gra na wiocha i pool day. gracze kupuja HE aby nabijac odznaki. Skarga niesłuszna bez dwóch zdań. 

• Like 1

ehhh... czy nie uważacie że HE jest zablokowane przez 10 sekund po to żeby  ludzie mogli z tego respa wyjsc ?.. a po 10 sekundach He mogą latac tam gdzie chca ... a jak jakis gracz bedzie na respie przez 3 minuty to ja dalej nie moge tam rzucic HE bo jest na respie ? 

ehhh... czy nie uważacie że HE jest zablokowane przez 10 sekund po to żeby  ludzie mogli z tego respa wyjsc ?.. a po 10 sekundach He mogą latac tam gdzie chca ... a jak jakis gracz bedzie na respie przez 3 minuty to ja dalej nie moge tam rzucic HE bo jest na respie ? 

dokładnie... może trzeba bardziej sprecyzować ten regulamin

Nikt nie spamował HE każdy kupywał po 1 i leciał .. każdy a w przeciągu 5 minut z pełnego serwera zrobiło się 5v5 .. : < nie oczekuje jakiejs kary względem admina , oczekuję sprecyzowania regulaminu aby takie sytuacje nie miały więcej miejsca . 

Bzyku ale powiedz ile razy można prosić ? Nie pisałem na y@ że HE są zabronione ? HE latały na respa (tt przez okienko na resp ct, a CT obok tego domku na resp TT albo pod hosty). To sprecyzujmy jakoś ten regulamin.... Moim zdaniem na wiocha i tych małych mapach (wszystkich) he powinny być zabronione kompletnie bo to są zbyt małe mapy.

• Właściciel

Co do HE nie powinno być w ogóle rzucane.

Wrzuciłem tam lekkie poprawki.

Na drugi raz będziecie wiedzieć, dalsze propozycje co do regulaminu możecie składać w dziale "ogólny"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności