Sn1p3r 11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam. Chciałbym zapytać kilka osób czy jest możliwa zrobienia strony hostingu darmowego oczywiście , potrzebuje zrobić stronkę do gdy Metin2Pandoramt2 tu chodzi ogólnie stronę do gildi ogólne forum staram się znaleźć coś ciekawego ale nie daje rady kiedyś robiłem strony ale nie pamiętam gdzie dla tego piszę w tym temacie o podanie mi właściwej dobrej strony gdzie będzie można zrobić własny wygląd strony zmieniać szablony edytować stronę tp... Proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie i serdecznie dziękuje Jeśli gra ktoś pandoramt2 zapraszam na pogaduchy Serdecznie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Pełno jest darmowych cba itd... Wgraj sobie bezpłatnego Przemka (php by przemo) i się tam baw, zmieniaj wygląd i możesz się tam spokojnie bawić, jest forum, na którym zawsze ktoś Ci pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Gdzie go znajdę Podaj aktualnego linka do tego i będzie gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Pw zapraszam. Albo napisz do mnie na GG To Ci pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Counter Strike 1.6 → Poradniki → Pytania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi