Maniak 114 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 1.Twój Nick: Bruno 2.Nick admina/gracza który zawinił: Luke 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 13:26 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV z mapy cs-wiocha gdzina 13:25 6.Opis sytuacji: Graliśmy rundkę i tak koleś rzucił HE przed czasem, ja rzuciłem zaraz po tym jak pojawił się napis HE odblokowane czy jakoś tak .. Powiedziałem przez mikro HEEE że ktoś rzucił, a tu nagle :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'HE'[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:181998606'[AMXBans] Twoje IP: '62.233.187.230'[AMXBans] ===============================================Rzucanie HE jest zablokowane przez 10 od rozpoczecia rundyWiem że to tylko 5 min, ale ja nic nie zrobiłem .. Prosiłbym Admina o wyjaśnienie tej sytuacji... PS> Demko dodam jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Regulamin jest poprawiony. Zakaz rzucania HE na małych mapach. Ban słuszny,skarga nie słuszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 no dobra to skarga nie słuszna, ale nie tylko ja rzucałem to czemu nikt inny nie dostał >>>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 nadmienię tylko że informowałem wielokrotnie " regulamin bf2 zabrania rzucania HE na wiocha" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 rzuciłem 2 razy a koleś jeden dokupywał sobie nawet HE i nie dostał ///edit Ale to TT rzucało więc nie wiem kto, dlatego pisze "koleś" ///edit nie,, tylko ja mam Bana za HE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jego nick?Sprawdzałeś czy nie ma bana w amxbans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 to było bruno do lukiego pisać że wali he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dobra mniejsza o to można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Rozpisz je troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Chyba wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi