Siom 30 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Można zablokować nick Gracz || CSC ? Większość osób gdy ma waszego Counter-Strike ma taki nick i dochodzi do wiadomości typu : -To mój nick on się podszywa -Te lvl biłem ja przenieś mi je gdzieś Proponuje zablokować całkowicie ten nick lub od czasu do czasu kasować mu poziomy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jestem za , widzę dużo osób co gra na tym nicku , jeden gada przez miktro ma np 14 lat , drugi 10 itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 To jest domyślny nick naszego cs'a. Tak samo jak w innych jest Player tak u nas jest Gracz || CSC. A Ty myślisz, że jak zablokują ten nick to przez mikrofon nie będą gadać przez mikrofon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Daniel ale tu nie chodzi o mikro tylko o nick . Ja popieram Sioma w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 A umiesz czytać za zrozumieniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Bo te większość osob co ma tego cs nie potrafi zmienić nicku i jeżeli sie zablokuje to wgl nie wejdą. Możesz tak zrobić amx_addnick "Gracz || CSC" ale to sa idioci wiec strata graczy bo nie potrafią zmienić nicku. Niech będą, jeżeli sa sprzeczki >to mój nick, to odpowiedz im zeby sobie zmienili, opcje > .. Albo im sam zmień ale to jak ci sie chce amx_nick "Gracz || CSC" "nowy nick" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ten temat już był rozpoczęty przeze mnie i wtedy zostało wszystko wyjaśnione, że to jest nick podstawowy i nie ma co tutaj zmieniać.Z drugiej strony popieram Siom, ponieważ też mnie irytują wiadomości typu " to moje lvl " lub " podszywka pode mnie " to są dzieci małe, które nie umieją nawet zmienić nicku ( bez obrazy jeśli kogoś obraziłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ok w takim razie będę używać amx_nick żeby zmieniać im nicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wyjaśnione /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi