Hajdzik 267 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 1. Serwer:FFA only DD2,Inferno,Nuke 2. Nick:Hajdzik 3. Imię:Krzysiek 4. Wiek:17 5. Znajomość Amxx(0/10): 9 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 7. Czas spędzony na forum: 7h 6m 43s 8. Opisać siebie: Mam na imie Krzysiek mam 17lat uczę się w szkole zawodowej uwielbiam uprawiać sport np: piłka nożna , siatkówka , ręczna. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce zostać adminem ponieważ jak ja wchodzę na serwa to często grają na czitach i również chce pomóc innym adminom w utrzymaniu porządku 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Jeśli widze że aim to Perm a jeśli wh to kręcę demko żeby mieć jakieś dowody i ban ss'y -Gdy ktoś nadużywa micro;upomnienie, Kick i jak to nie pomoże to ban 30-1h -Nadużywa Kultury na serwerze;upomnienie, Kick i jak to nie pomoże to ban 1h-4h 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Tak, potrzeba adminów, jest od dawna i się pojawia w przeróżnych momentach na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Na tak,bardzo ogarnięty gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Widziałem cię tylko kilka razy na serwie nie wiem czy od dawna grasz czy nie , ale z twojego podania wnioskuje że dał byś rade ogarnąć widzę że znajomość amx nie masz problemów zachować się potrafisz na serwie w śród graczy stema posiadasz to jest naprawdę duży + zdecydowanie na Tak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
' Yo00n^^ 1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Na tak widze ho na serwie dosc czesto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Tak powody @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jestem na tak - powyższe posty - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 na tak ... pamiętam go jeszcze jak było FFa. Stały gracz, ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi