BzyQQ 0 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 1. Serwer: Bf2 + FFa 2. Nick: BzyQQ3. Imię: Marcel4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: wchodze pare razy w dziennie , ale głownie na dział serwera bo reszta jak narazie mnie nie bardzo interesuje 9. Opisać siebie: Doświadczony admin , staż w cs'a to około 3 lata , mialem steam do czasu formatu kompa , teraz nie pamietam pasów , potrafie zachowywac sie kulturalnie , jestem komunikatywny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Często gęsto tak jak np 10 minut temu nie ma żadnego admina i zaczyna sie samowolka na serwerze, jeżeli dostanę admina to ta samowolka była by skrócona o czas gry 1 osoby . 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y / demko no i permik -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzegam i kickuje , jezeli sie to powtarza dostaje bana na 30min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzegam , jeżeli chłopak bądz kobitka nie reaguje dostaje bana 30 minutowego12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jak dla mnie jest to ogarnięty gracz. Spędza dużo czasu na cs . Jest tez miły i kulturalny , dużo razy widziałem jak pomagał nowym graczom na CS . Co do wykrycia czitera takze myślę ze sobie bez problemu poradzi. Jeśli moj glos sie będzie liczył to ja był bym za tym żeby dac mu Adama ale to juz jest sprawa @ i h@ :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Gra czesto, umie sie zachowac tylko czas na forum do nadrobienia. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 18h na serwie. Nadrob godziny to będę na tak, na razie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zgłoś się na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi