czupakabra 2 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 1.Twój Nick: czupakabra 2.Nick admina/gracza który zawinił: Vernon 3.Data i godzina: przed chwilą 4.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 5.Opis sytuacji: Bezpodstawny ban "aim" Dzieci serverowe puakały i admin no ogar w ciągu 2 rund potrafił stwierdzić że mam aima. Pozdrowienia od czupakabry steam 2k7. Płaczecie minusy? To na boty won [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : czupakabra[AMXBans] Reason : ' Aimbot '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 16437422 '[AMXBans] Your IP : ' 195.116.236.5 '[AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 nie 2 rundy tylko 4-5 to raz a dwa zanim dalem ci bana byles schowany na dd2 w dolku i potrafiles ustrzelic 3 hsy w tym 1 skanem pod ziemia bez wychylania sie (nie mowiac juz o wczesniejszych rundach)ps - wlasnie widac kto placze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Napisz w dziale próśb o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Vernon demko wstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak dajesz bana za aima musisz mieć dowód demko/hltv i masz na to 24h. Niedostarczenie dowodów na czas - upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Demka nie nagralem bo dla mnie byl jasny aim, gracze moga potwierdzic ( moj blad bo wiem ze sie nagrywa i przyjmuje upomnienie) z mojej strony moge jeszcze zapewnic ze taka sytuacja sie wiecej nie powtorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Znajdź HLTV z wczorajszej mapy. Rozpisz podejrzane akcje i po sprawie. Muszą być namacalne dowody. Wiesz jak to jest... dla większości graczy każdy lepszy gracz "czituje" po to są dowody... żebyśmy my to ocenili i podjeli słuszną decyzję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Wiem o co chodzi wieczorem to ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracza kieruje do odpowiedniego działu, a admina niech wstawi tam potem demko. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi