Daniel_TSH 1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 -_- straciłem adma czy jak, bo albo cos sie znowu zwaliło, albo mi go zabrales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie mogłeś napisać mu na GG, PW, Skype lub wbić na TS?? Zaśmiecasz forum tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 forum jest od tego również nie posiadam gg, na ts zlapac sie to ciezka sprawa. PW jest wylaczone, wiec tu napisac i spokojnie czekac jest najprosciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 na ts zlapac sie to ciezka sprawa.że co bo nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!wko 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 do -_- napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Brak aktywności na serwerze = utrata admina.Wchodzenie na pół godziny mnie nie interesuje,na serwerze jest 6/7 adminów a ja przez 3 dni musiałem siedzieć po kilka godzin by go pilnować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi