Wsad 1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Imięin: Marcin Wiek: 12 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach): 9 Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Wystarczające Znajomość z większością użytkowników: Znam tu kilka osób i bym myślał że wywiadziki wolno przeprowadzać . I pozdrowienia na Danielka i 28.7 jak ma konto na forum . Dlaczego ja? : Ponieważ, mam dużo czasu od 8-03 do 01.00 ewentualnie wyżej, myślę że dobrze to robię i chciałbym robić to tutaj na CS-CLASSIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 1. Minimum postów 60(małe wyjątki) 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) 3. Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) 4. Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) 5. Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) 6. Minimalny wiek 15 lat. Przeczytałeś wymagania? Nie, nie spełniasz wymagań, dopiero co pojawiłeś się na forum i już chcesz range... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 12 lat to nawet nie gimbaza, NIE NIE NIENIENIENIENIENIENIENIENINEINEINEINEINIENIENIENINIENIENIENINEINEINEINEINEINE umieeeeeram, powody każdy chyba rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 nie nie nie. Nie znasz ortografii,masz za mało lat, jesteś mowy. Jak dla mnie odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Na nie: -wiek -za mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja na razie na nie, popraw aktywnosc na forum.... Wtedy złóż podanie jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Niestety na nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Redaktor" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi