James0v 1 688 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 1.Twój Nick: James0v. 2.Nick admina/gracza który zawinił: ZKTeam # yozE 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 00:50 (8.02.14) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/uYBtp/bez-tytulu.JPG Świadek jak widać na screenie to Wsad . 6.Opis sytuacji: Ja naprawdę nie szukam wrogów, chcę spędzać miło i spokojnie czas na serwerze. AWP to moja specjalność, dostał ten pan 10 razy no i nerwy mu puściły, ja to rozumiem, ale tak samo można wyjść po prostu z serwera a nie się burzyć :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsad 1 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nie wiem co im odbija wyzywać lepszych . A typek to jakiś wygrzany gość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Boże wsad nie pisz cale życia na żółto,czytać się tego nie da!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Racja rzuty kolorek jest nie do zobaczenia A co do tego zgłoszenia faktycznie bez sensu by obrażano gracza gdy jest lepszy czy też odwrotnie są serwery i ich zasady natomiast na serwie jest kultura zachowana tak czy siak więc nie widzę problemu mimo to że gracz nie potrafi się pohamować jego problem , będzie wiedział na przyszłość by z ludźmi się spokojnie dogadywać a nie z skakać i bluźnić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Moim zdaniem jesteś za bardzo wrażliwy na to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Screena zrobiłem od pewnego momentu, ale łepek mnie pół mapy wyzywał... Jeżeli trzeba mogę dać jego IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 na serwerze jest cenzura czyli *********** James0v i Wsad moze wy jestescie ********? bo robice z igły widły nic tylko piszecie same skargi,niesmacznie wchodzicie H@ w dupe bez mydla :)po to jest ta cenzuje ze by slowo ty k|?rwo wygladalo tak " ty ***** "wiec nie wiem po co te bezsensowne skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A skąd wiesz że nie było ty s*ko ? tam moze byc wszystko w zaleznosci kto sobie cos wymysli lub dopisze:) po to powstala ta cenzura ale zawsze znajdzie sie paru takich ze nawet obejscie wulgaryzmu zaczyna im przeszkadzac. Dla mnie smieszna skarga na poziomie dzieciaka max 10 lat! najlepiej to Offnijcie w pizdu ten caly SAY XD i wiecej pauczu nie bedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 polaczek się uruchomił... Poczułeś się z tego powodu starszy licząc średnią naszego wieku? Kpiny. Nie WIERZE w to, że Ty siedziałbyś spokojnie gdyby Cię koleś co rundę wyzywał od najgorszych, po co tu wchodzisz jak nie dotyczy to Ciebie. Do Bezrobotnego to w ogóle brakuje mi słów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja rozumiem że cię to wkurza ale po to dałem tą cenzurę by tego słowa nie było widać, nie lepiej olać takie osoby ?Tekst który napisał nie był widoczny więc mogę jeszcze zrobic taki myk że za każde przekleństwo bedzie gracz musiał napisać przepraszam inaczej wyleci.Nie zamierzam dawać banów za coś czego nie widać. Nic nie poradzę że jest to taki mod, w gruncie rzeczy gra na takich typu modach powinna być od +16, jakj nie od +18 bo deycdujesz się na to że zostaniesz "zbesztany" za lepszą grę. Przypominam o tym że jest to dział "Skargi" a nie "Dyskusje" Takich gości się olewa, bo ban na 3h i tka nic nie da. Mogę dodać tylko plugin który będzie kazał potem przeprosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Informowałem że to skarga, nie dyskusje. W razie czego proszę pisać w propozycjach czy chcecie coś takiego, dla mnie banowanie osoby za takie coś to trochę głupota, ponieważ ten plugin wtedy stanie się bezużyteczn. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi