soot 306 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam wszystkich Wczoraj grałem sobie normalnie na odznakach natomiast dzisiaj wszedłem przed chwilą i mialem wszystkie odznaki skasowane!!!! Jestem spokojnym czlowiekiem ale KURWA MAC CO ZA DEBIL TO ZROBIŁ (sorki za slowa ale nie da sie tego inaczej opisac). Moje pytanie jest nastepujące czy dalo by sie odzyskac te odznaki ale jesli sie nie da to czy przynajmniej da sie sprawdzić co za matoł to zrobił ??? Ps: Sorki po raz 2 za słowa i za wszystkie odp z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Bez screen'ow ? Nie Hasło na nick jest dostanę za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Hasło na nick? A jak to moge zrobic?. Ss-ow nie mam bo nie wiem o ktorej ktoś wchodził na moje konto. Czyli nie da sie nic z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Karol napisał wyżej, że bez screenów z dowodem odznak nie zwróci Ci ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jeżeli nie masz zbitych dowodów na to że ktoś Ci skasował Odznaki , to H@ Ci już ich nie odda . Przykro nam nie masz dowodów , musisz od nowa nabijać Rangę i Odznaki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Czyli wystarczy ze znajdę filmik na hltv kiedy ktoś inny podszywal sie pode mnie i będzie szansa na odzyskanie odznak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Odznaki mial te same co ja, trzeba to ogarnac bo inaczej kazdy moze tak kazdemu zrobic a chyba malo kto robi sobie ssy swoich odznak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Darmowa rezerwacja na nick -> TUTAJ tak ciężko poświęcić cenne 5 minut na złożenie rezerwacji...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Najlepiej zróbcie " Rezerwację Nicku " jest całkowicie za darmo , gracz wchodzący na wasz nick , nie będzie mógł skasować wam odznak . To wam polecam zrobić . @soot no nie wiem jak znajdziesz to wrzuć może H@ się tym zainteresuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Odznaki mial te same co ja, trzeba to ogarnac bo inaczej kazdy moze tak kazdemu zrobic a chyba malo kto robi sobie ssy swoich odznak A co ja ci na to poradzę? Dodam rezerwacje na serwerze to po 1, dodam niepotrzebny dodatke który tylko zapycha serwer Po 2, wtedy będzie dopiero spam na forum, "Ktoś ustawił mi hasło na nick, usuńcie to bo grać nie mogę" Rezerwacja jest darmowa (czekamy aż odpisze - nawet na serwerach jest informacja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przedstawisz dowody to zwrócę odznaki. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi