Skocz do zawartości

skasowanie odznak

soot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Wczoraj grałem sobie normalnie na odznakach natomiast dzisiaj wszedłem przed chwilą i mialem wszystkie odznaki skasowane!!!! Jestem spokojnym czlowiekiem ale KURWA MAC CO ZA DEBIL TO ZROBIŁ (sorki za slowa ale nie da sie tego inaczej opisac). Moje pytanie jest nastepujące czy dalo by sie odzyskac te odznaki ale jesli sie nie da to czy przynajmniej da sie sprawdzić co za matoł to zrobił ??? 

Ps: Sorki po raz 2 za słowa i za wszystkie odp z góry dziękuję.

Hasło na nick? A jak to moge zrobic?. Ss-ow nie mam bo nie wiem o ktorej ktoś wchodził na moje konto. Czyli nie da sie nic z tym zrobić?

Jeżeli nie masz zbitych dowodów na to że ktoś Ci skasował Odznaki , to H@ Ci już ich nie odda . Przykro nam nie masz dowodów , musisz od nowa nabijać Rangę i Odznaki .

Czyli wystarczy ze znajdę filmik na hltv kiedy ktoś inny podszywal sie pode mnie i będzie szansa na odzyskanie odznak???

Najlepiej zróbcie  " Rezerwację Nicku " jest całkowicie za darmo , gracz wchodzący na wasz nick , nie będzie mógł skasować wam odznak . To wam polecam zrobić .

@soot no nie wiem jak znajdziesz to wrzuć może H@  się tym zainteresuje .

• Właściciel

Odznaki mial te same co ja, trzeba to ogarnac bo inaczej kazdy moze tak kazdemu zrobic a chyba malo kto robi sobie ssy swoich odznak

A co ja ci na to poradzę?

Dodam rezerwacje na serwerze to po 1, dodam niepotrzebny dodatke który tylko zapycha serwer

Po 2, wtedy będzie dopiero spam na forum, "Ktoś ustawił mi hasło na nick, usuńcie to bo grać nie mogę"

Rezerwacja jest darmowa (czekamy aż odpisze - nawet na serwerach jest informacja) 

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Przedstawisz dowody to zwrócę odznaki.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności