Romet 154 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 1.Twój Nick: Romet <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Radzior 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 09.02.2014r. Godz . nie pamiętam 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadek , Vernon 6.Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie jako Admin BF2 i wchodzi Radzior zabiłem go a ten do mnie przez micro , po prostu mnie wyzywa , bo Vernon go zbanował za kulture . Teraz proszę o zbanowanie go za obrazę admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Albo ja jestem pijany i nie kontaktuje albo ty chyba coś piłeś ^ ^Przecież ty i vernon macie admina więc co to za problem zbanować go? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Hahah Romet. Piłeś-nie graj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 No tak prawda. Byłem z kumplami to się trochę wypiło Może mi się coś poje**alo w głowie . Ale ok wyjaśnione . /Close 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi