Kobys 250 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jeżeli komuś bardzo przeszkadzają te informacje (odznaki,zabicia itd) ( http://screenshooter.net/8606964/ddtqrxn ) pod celownikiem to wpisujemy w konsoli hud_centerid 0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Można jeszcze odznaczyć to w ustawieniach . Wchodzisz w ustawienia , pod nazwa masz taka zakładke wciskasz to i tam zjezdzasz na sam dół i odznaczasz Nick oraz Rangę uzytkownika . Zalezy ja mam po Polsku to , sami wiecie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 wcale to nie przeszkadza, a nawet podryga do dalszej walki o punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Dziękuję, na pewno mi się przyda bo już mnie to denerwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jigsaw123 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Jeszcze raz odkopiecie Stare tematy i poleca warny. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi