Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Moim zdaniem ten snajper jest przesadzony nie widac go i jeszcze ma 1/1 z awp,to sie zastanowcie albo mu dajecie 1/1 albo niewidzialnosc wiem ze to kosztuje 23 zl ale grac sie nie da bo ten kurde kampi i ciebie ma na strzala,ta gra sie robi zalosna;/albo zrobice mu zeby go ylo wiecej widac 90lub 100/255 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Gralem 2 mapy, ja nie mialem zadnego problemu z zabijaniem Kill'a na tej premce wiec nie wiem w czym problem, pozatym te TYSIACE monet mozecie wykorzystywac na kupowanie perku " sokole oko " to raz a 2 nie widzialem zeby osoba z ta premka miala 100/0 wiec ja problemu zadnego nie widze, Ale poczekam na opinie dalsze 90/255 napewno nie jak juz to dostanie 10-15 wiecej i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 moim zdaniem ta klasa ma 3 bardzo dobre umiejetnosci (1/1 z AWP / gdy stoi niewidzialny / widzi niewidzialnych) ... moim zdaniem to za wiele ... i powinna byc usunieta 1 umiejetnosc ... dla porownania dodam ze mistrz celnosci ktory jest takze klasa Spremium ma tylko 2 umiejetnosci (brak rozrzutu / podwojny skok) jesli Administracja nie chce usunac jakiejs umiejetnosci z klasy elitarny snajper to prosze o dodanie 3 umiejetnosci do klasy mistrz celnosci ( wkoncu to tez klasa Spremium) (najlepiej zmniejszyc jego widzialnosc do tego samego poziomu co w klasie diabel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanujemy 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ale to jest jednak sniper ale powinien mieć awp1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1/1 to jest duzo ta niewidocznosc jest jeszcze bardziej ulatwieniem moim zdaniem bez niewidoku ta premka i tak by byla cool:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Rybaku pisalem ze trzeba mu niewidzialnosc zmniejszyc gracze wybiora jakas mape gdzie jest ciemno no i gg, niezniszczalny snajper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhhAhhYhh 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie zapominajcie, że to jest klasa SPremium a nie premium. Według mnie powinna zostać tak jak jest, lepszą propozycją jest ulepszenie Mistrza Celności (tak jak zaproponował K0nlu). Tak jak Rybak ja też nie widziałem, żeby ktoś jakoś masakrycznie odbiegał statami od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie zapominajcie, że to jest klasa SPremium a nie premium. Według mnie powinna zostać tak jak jest, lepszą propozycją jest ulepszenie Mistrza Celności (tak jak zaproponował K0nlu). Tak jak Rybak ja też nie widziałem, żeby ktoś jakoś masakrycznie odbiegał statami od reszty. Masz ta klase to od razu nie. Za mocna jest czlowieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No i widzicie.. zostały wprowadzone klasy Spremium, które kosztują ponad 20zł ...Ja tu rozumiem obie strony bo za 20zł chciałbym mieć coś dobrego, ale rozumiem też płakanie "normalnych" graczy.Jaki z tego morał? KUPUJCIE S PREMKI XD!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeonex 1 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jak dla mnie powinno być tak : 1/1 z AWP Podczas kucania w 95% niewidoczny 1/2 z noża PPM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Dobrze jest wszystko tylko wezcie mu to widoczność zwiekszcie:),bo go wogole nie widac na takich mapach jak eldorado,westwoody inferno nuke itd dajcie mu jak u diabla i bedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Klasa dostala taka niewidke jak klasa diabel czyli 15 wiecej, i nic wiecej w niej nie zmienie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi