WilkuZmC 78 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tytuł-"Never Back Down" (w tlumaczeniu Po Prostu Walcz) Gatunek-Dramat|akcja|sportowy Produkcja-USA Rezyser Jeff Wadlow Scenariusz Chris Hauty Nawprawde zajefajny film przynajmniej jak dla mnie warto oobejrzec ^^ obejrzalem go chyba ze 3 razy wbrew pozorom nie jest to film w którym sie tylko bija i nic wiecej jest pokazana prawdziwa przyjazn problemy mlodego chlopaka o ktorych nie myslal tylko wtedy gdy trenowal ^^ aczkolwiek niektore sceny walk sa jedwabiste muzyka w filmie tez idealnie pasuje to wszystko laczy sie i daje naprawde dobry film a tu maly zwiastunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Film jest dla mnie przekotem ! Polecam obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Także polecam, choć już pewnie nie ma komu, założę się że 90% sieci oglądało ten film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Film jest taki sobie ;p ale da się obejrzeć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Bardzo fajny film i podobają mi się niektóre akcje, a szczególnie Jake'a który się nie poddaje i za każdym razem walczy o swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 dobry film, polecam tez 3 czesci Championa dla tych ktorzy lubia ciekawe sceny walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zaje... film polecam 2 części oraz tak jak Vernon 3 części Championa oraz Blood and Bone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 oglądałem 1 i 2 cześć Polecam ~ CSC OwadTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 fajny xd ogladałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi