BzyQQ 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nick podejrzanego: czupakabraIP podejrzanego:195.116.236.5SID podejrzanego: -Data (dzień, gg:mm) zajścia: 10 luty 2014 godz 13:20Rodzaj czita: no moim zdaniem wh demko - http://speedy.sh/UPrMV/czupakabra.dem jezeli koles lata z typem przez pol mapy z celownikiem na nim to chyba jest cos nie tak ... serwer ffa+bf2 , nie banuje go bo juz mu robilem 2x ssy i niby czyste ale sa takie wh ktore sie wylacza na czas ss'ow wiec wolalem nakrecic demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupakabra 2 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jestem w szoku Bardzo chętnie zobaczę i pośmieję się trochę Jeżeli gość nie wie co to słuchawki nie mam więcej pytań ... Ta gra wymaga myślenia Powiedziałbym pozdro & poćwicz, ale w tym przypadku bardziej pasuje odinstaluj CSa lub idz na boty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 mial robione 3x ssy wiec na twoim miejscu bym juz odpuscil, a ty czupakabra nie prowokuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A co mają do tego ss'y? To już nie te czasy .... Technika idzie w przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BzyQQ 0 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 No dobra by wy tu nabijacie sobie posty 3 bez sensu a dalej nikt o demku sie nie wypowiedzial .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) No dobra by wy tu nabijacie sobie posty 3 bez sensu a dalej nikt o demku sie nie wypowiedzial .. na viewdemo nie mozna odpalic demka a na playdemo blad:) dalj link do HLTV to zobacze demko Edytowane 12 Lutego 2014 przez BlazE Demko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BzyQQ 0 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Skoro demko dziala to co o tym sądzisz Blaze ? Edytowane 12 Lutego 2014 przez BlazE Mam już swoje zdanie, ale od tego jest Ub-team :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak ktoś nie może przez viewdemo to odpalcie przez playdemo (nie ma żadnego błędu). Czekam co koledzy powiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BzyQQ 0 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nie to żebym szukał zaczepki ale dlaczego kazdy czeka az ktos inny cos powie , boicie sie wyrazic swoje zdanie czy jak ? co z tego ze UB Team jest od tego skoro przeczytales ten post widziales demko to powiedz co sadzisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Właśnie też już tak kiedyś napisałem.... taka kompetencja klolegi,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BzyQQ 0 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Danielek jesteś w koncu opiekunem tego serwera ... a skoro juz mowa o serwerze to dlaczego nie dziala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 To nie dział dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 To nie dział dyskusje. chcialem edytowac ale mnie ubiegles:)demko mi sie nie chcialo odpalic bo nie mialem sciagnietych spriterow z BF2/teraz juz moge Co do demka to +B nie mam absolutnie watpliwosci,nawet go nie rozpisuje bo nie ma sensu(modelowo koles zagral) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi