BzyQQ 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Co do zabrania mi admina , to mnie to nie rusza , dalej będę sobie grał na tym BF2 . "prosił o podkładanie się mi dla odznaki" a nastepnie sie z tego smiał z całym serwerem ... poza jednym idiotą który bierze to na serio ... Co do banów za które dostałem skargi . Grrrr , możliwe że nie rzucałeś , ale kiedy jest 1 admin na kilkanascie graczy ciężko jest ogarnac wszystko i wszystkich , wiec przepraszam jezeli rzeczywiscie nie rzucales ty HE . a co do czupa cos tam , czasami zdarza sie ze cos z chatu mi umknie .. bo sie zapatrze , albo staram sie cos wbic , ale jak zabijasz typa w 1 sek rundy no to sory , ale ban Ci sie nalezał ... wiec nie wiem dlaczego ciagle placzesz . masz jakias manie wiekszosci , to ze lepiej grasz od innych to nie powod zeby od razu kazdego wyzywac od zerowcow itp itd . tak wiec fajnie bylo sobie poadminowac . niech czupagowno sklada podania o admina bo zapewne w tym tez jest najlepszy .. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 jak dla mnie do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Teraz za późno na wyjaśnienia. Graj sobie dalej jako zwykły gracz i przestrzegaj regulaminu Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi