Mucha 71 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jaka wasza opinia o Panie T. Który dzisiaj do godziny 23:59 ma ujrzeć świat nie zza krat więzienia... Wasza opinia na temat Polskiego prawa? Jestem ciekaw co potem co jak sytuacja sie powtórzy ? Kto za to odpowie ? Jakie sa wasze opinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Kazdy ma druga szanse i podobno ma poddac sie kastracji, ale to troche gupie, ze inni siedza za niewinnosc a czlowieka ktory zabil 4 osoby i byl pedofilem wypuszczono po 25 latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No PARANOJA koles za posiadanie 5-6 g marihuany ktore spali i juz nie ma dostanie tyle co koles za zabicie i gwałt na bezbronnych dzieciach ? WTF o.O gdzie tu sens i logika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie wiem kto Ci opowiada takie bajki, że za posiadanie 5-6g idziesz na tyle siedzieć. Z reguły płacisz grzywnę albo dostajesz zawiasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Grzywna, ew. zawiasy ...no i oczywiście zależy z jaką ilością i czy nie puścisz pary z dupy bo jak na "własny użytek" to jeszcze dojebią spotkania AN : )A tak do tematu to ... BO TO POLSKA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tego śmiecia to szkoda go utrzymywac w tym więzieniu !! Od razu na krzesło i go zajebac ! Ale nie bo szkoda prądu, utopic dziada powinni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jebn*ć mu kulke w głowe i spokój.... a teraz wyjdzie i niekt nie bedzie bezpieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nie rozumiem czemu służby więzienne ochraniały go podczas 25lat jego pobytu - gdyż współwięźniowie chcieli dobrać mu się do dupy. Teraz trynkiewicz jest pod ochroną policji, my płaciliśmy i płacimy za jego ochronę. Podczas kiedy policja zamiast pilnować tego drania mogłaby robić zakupy starszym ludziom i wniosić im je na trzecie-czwarte piętro. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Co to w ogóle za pomysł zamienić karę śmierci na 25 lat.. Jak już to na dożywocie. Nie powinien nigdy wyjść z więzienia. On nie jest sprawny psychicznie i nie wie co zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Poszedł siedzieć wtedy kiedy jeszcze nie było telefonów, teraz wyszedł i jest jak Andzia w dropsach...Za każde dziecko dostał wyrok śmierci, 4 razy by go zabili - ale przepraszam, to przecież Polska. Nie no żarty żartami, ale moim zdaniem powinni go trzymać dożywotnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 I tak się nie odnajdzie w teraźniejszym świecie. Tak jak Jamesov zauważył, Trynkiewicz poszedł siedzieć 25 lat temu, a przez ten czas wiele się pozmieniało. Można w sumie porównać jego historię do tej z filmu "Skazany na Shawshank" jednego z więźniów, który po 25 latach odsiadki nie może wrócić za mury więzienia chociaż tego pragnie i rzuca się na linę. Więc wydaje mi się, że Trynkiewicz popełni samobójstwo albo będzie chciał dalej siedzieć.@Btw. Zauważyliście, że w telewizjach już cicho o nim?xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja i tak jestem zdania ze kulka w glowe i spokoj takiemu sie nie wybacza takiech sie poprostu rozpier*ala i spokoj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja i tak jestem zdania ze kulka w glowe i spokoj takiemu sie nie wybacza takiech sie poprostu rozpier*ala i spokoj... Wiem co zrobił, ale nie popieram tego żeby zabijać ludzi... To nie średniowiecze, jak już dożywocie. James0v ma rację, nie odnajdzie się w tym świecie, nie da sobie rady. Danielek trochę ucichło, ale powinno być o tym głośno, ponieważ taka sytuacja nie może mieć miejsca.. Cyrk na kółkach wypuszczać pedofila, który zabija dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ludzie go zabiją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Łatwo wam mowić ja mieszkam w Rzeszowie a wy nw w Lublinie , to nic wam nie zrobi a jak by mi podciął gardło to co ? Łatwo tak mówic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wiesz ja mieszkam w wypizdowiu Do mnie nie zawita Dobra . Prosze o zamkniecie tematu przez któregoś z moderatorów. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Zabić zanim złoży jaja ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi