malcio 167 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 1.Twój Nick: malcio 2.Nick admina/gracza który zawinił: Lowca Aka Nufel^^ 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 11.02.2014 22:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [COD:MW] Dostales 240 doswiadczenia za wygrana runde.[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Nie wykonujesz celi'[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1938213099'[AMXBans] Twoje IP: '87.116.214.154'[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj 6.Opis sytuacji:Po pierwsze nie robie tego ze złości ALe wbija gosc kuzwa ni z gruchy ni z pietruchy i bach ban za nie wykonywanie celi przy czym drugi admin przez cala mapke nie mial zastrzezen i nie dal mi nawet ostrzezenia no nie <Koniu> i to jest dla mnie nei zrozumiale jak moge dostac bana za niewykonanie celi jak zostaje mi 30 sekund ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parnassus 1 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Słuchaj łowca to ja parnassu . I patrzałem cały czas na cb . Poza tym byłeś 1 vs 1 i zamiast cele to sobie na kosy poszedłeś .A do nicku to zmieniłem na chwile bo chce nabić lvl na innej klasie i pisałem na serwie to ja parnassu . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 dobra bo gosc sie zgodzil a po drugie mialem 30 sekund ja tez mam robic wam adminom screeny jak nie wykonujecie ludzie kazdemu sie zdarza takie bajki to mi nie wciskajcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 malcio ja jestem nowym Adminem i nie upominam graczy indywidualnie tylko wysylam komunikat o wykonywaniu celi danej mapy ... jesli dostales wczesniej ostrzezenie od ktoregos Admina i na nie nie reagowales to niestety ale .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parnassus 1 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Pisałem przecież 2 razy "CELE!" .Nie były wykonywane , więc dałem ci bana i teraz robisz z siebie pośmiewisko , że dostałeś słusznego bana ... A co do czasu to dedłeś , więc wtedy zareagowałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 haha bo to jest prawda wy tylko an forum cwani a tak to dzis 3 razy admin nie wykonywal celi bo mial malo hp nie bede mowil ktory wiec wiesz po dtrugie na rozsadek wez 30 sekund ci zostaje i co juz musisz biegnac po pake a rywal niech cie zabije po trzecie nie zycze sabie Takich tekstow typu : "teraz robisz z siebie pośmiewisko , że dostałeś słusznego bana ..."-troche kultury jak na admina wypadalo by:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parnassus 1 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Proszę cię ty mnie kultury nie musisz uczyć a więc żegnam dostałeś słusznego bana i tyle. Pisałem cele nie reagowałeś a po za tym nie było 30 sek tylko mniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 taak mniej proste ze szary czlowiek nic nie zdziala bo admini sie bronia i na skargi sa przymykane oczy nie ale przesadzacie na prawde bo nikomu nic nie przeszkadza tylko wam:) Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jak macie zastrzeżenia do adminów to róbcie demka/ss'y i po sprawie.Za takie bezsensowne skargi będę dawał warny od teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 DOWODY, nie robcie skarg gdzie nie dajecie zadnego dowodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi