Milord 41 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nick : Doskonaly Strzal Milordzie ;o serwer : dd2/ inf / nuke steam : STEAM_0 : 1 : 31952088 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Doskonaly Strzal Milordzie [AMXBans] Powod : ' wejdz na forum Bedzie demko WH ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31952088 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tak jak w powodzie bana, czekamy na demo. Admin ma 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Milord to dobry gracz, mial moze z 20 razy ssy na FFA ale... uwazam ze wspomaga sie Wh. Jedna rzecz mnie zastawiala dluzszy czas. Mianowicie ze nie da sie go podejsc, kazdy czasem zbiera heda z dupy...to normalne. Milordowi sie to nie zdaza nigdy. Chcialem prosic UB-TEAM o przejrzenie demka i ocene. Jest mnostwo zgloszen i chcialem to wyjasnic dla Graczy na serwie jak i dla Siebie. Damian Link : http://speedy.sh/HtPsK/123.rar @ to moje pierwsze demko, prosze o wyrozumialosc byc moze za krotkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jeszcze dodam że jak widać na filmie bardzo duzo stawiam na sluch . idealnie to widac w momencie filmu w gornym trupie . a reszta to juz mysle ze jest wyciagnieta z dlugiego czasu gry bo ponad 4 lata ( 2500 godzin na steamie jak widac ) zatem czekam na pomyslne rozpatrzenie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 -B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 na tym demku widać, że nic nie ma Ja dziś więcej ubiłem w trupie heheheheeeee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Demo za krótkie, wszystko słyszałem ładnie w słuchawkach. Damin mówi,że poszuka jakiegoś HLTV i doda rozpisane, bo jak sam napisał uważa, że demo za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tez widze ze nic nie ma:)Wystarczy miec zajebise sluchawki powyzej 150 zł i jak gosciu na SHIFCIE idzie to go mozesz usłyszeć:)czysty jest po prostu dobrze gra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wystarczy miec zajebise sluchawki powyzej 150 zł i jak gosciu na SHIFCIE idzie to go mozesz usłyszeć Ja słysze jakie bronie kupują na drugim respie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 aż tak to nie uslyszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CymeS 1 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 usłyszysz jak w cfg jakieś kosmiczne wartości dystansu dasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Prosilem Danielka zeby poczekal z opinia bo chcialem sie wesprzec demkiem z HLTV. ale niestety mamy problem techniczny i demka nie sa nagrywane od 6.02 a z dni 5.02 i 4.02 nie sa mozliwe do pobrania. Moje demko jest za krotkie i jak sie oglada je na spokojnie to sluchawkach slychac wszystkich. Takze chcialem poprosic dzial UB-TEAM o odbanowanie Milorda zeby mogl dalej grac. Mam nadzieje ze nikogo nie urazilem, zrobilem to na prosbe wielu graczu i dla mnie tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Na prośbę admina dostałeś UB. (twierdzi, że demo za krótkie,a HLTV 'nie dojechało') 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi