BezrobotnY 13 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jezeli jestes stalym graczem tego serwera pod indywidualnym nickiem(stalym) wpisz sie na liste,dlaczego?administracja ma mniejszy problem z rozdawaniem banow dobrym i znanym gracza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ezrobotn[Y] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 W admin roomie jest specjalny temat do tego, że jak jakiś admin zbanuje tę samą osobę kilka razy to wylatuje. Twój temat jest nie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 OK ale....... zakladam ze jestem zajebistym graczem moje staty to 50:0 ss-ów mialem robione 100 razy i gram pod nickiem X(dla was jestem czystym graczem) Teraz jako ten sam gracz wbijam pod nickiem Y...dasz mi bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dam. Admin to nie jasnowidz. Własnie, podajesz się tutaj jako Bezrobotny,a chcesz grać na innym nicku i co za każdym razem kiedy będziesz zmieniał nick będziesz się tutaj 'wpisywał'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Nie rób jaj xd Jeżeli admin ma podejrzenie to nawet za 101-szym razem da Ci ss-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Tak poza tym ile osob z serwera ma konto na forum?:)bo chyba bardzo mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Danielek Ci już wyjaśnił. W admin roomie jest specjalny temat więc temat jest do zamknięcia.I używaj opcji EDYTUJ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Widze, ze ktos tu z przytupem chce byc czescia servera. Rob swoje i nic nie wymyslaj to kiedys bedziesz tym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Tak jak wyżej napisali. Jest taki temat, do którego mają wgląd wszyscy admini /Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi