MrRemix007 21 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 1. Serwer: Cod 4k Level 2. Nick: MrRemix0073. Imię: Paweł4. Wiek: 15 lat.5. Znajomość Amxx(0/10): 6/10, dobra znajomość amxmodmenu6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Dla Steam nie obowiązkowa.8. Czas spędzony na forum: Pare dni.9. Opisać siebie: Miły, ogarnięty,kulturalny10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Często wieczorem jak nie ma żadnego Admina, gra dużo cheaterow i niestety nikt ich nie zbanuje. Jestem codziennie na serwerze, i myślę że przyda się moja pomoc 11. Linki do reklam: Jak będzie trzeba to zrobie.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; WH - SS'y, AIM - Demko -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, kick, ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie, kick, ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Na nie, brak reklam, mała aktywność na forum, wypowiadasz się w swoim podaniu. Po udzielaj się trochę i złóż podanie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie brak reklam brak micra konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 @up spójrz na date powstania konta, a na date napisanego podania a zobaczysz różnice.A reklamy mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Na nie : -Malo grasz -Wulgarne zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jestem na nie. Brak mikro, krótko grasz, brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Przeczytaj regulamin forum przede wszystkim. Na nie, dorób reklamy, poudzielaj się na forum, pokaż że Ci zależy, wtedy będę na tak Ma 30h nabite na serwerze, to dość sporo jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jestem na NIE Powody: Kultura (Straszna) Brak Mikra Konto dla podania Mało grasz Wypowiadasz się w swoim podaniu.. Dziękuje dobranoc... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 nie,nie pograj jeszcze trochę i złóż podanie. Pokaż się z lepszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Brak reklam, wypowiadanie się we własnym podaniu, na nie, sikolafął > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Na Nie -Brak reklam -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Kompletnie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jestem na nie. Jednym z wymogów są reklamy więc nie mam pojęcia dlaczego odrazu ich nie zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Na Nie Popraw aktywność na forum i zrób reklamy. Podanie złoż za tyg. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi