Pale Bongo 2 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 1.Twój Nick: Pale Bongo ZZPHIM 2.Nick admina/gracza który zawinił: Koniu (-BOOM-) 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 19:22 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie np (123Adrian) 6.Opis sytuacji: pisząc do admina , że koleś ma czity na eldorado czekalismy na bana hm jakies 18 min gdyby nie admin parnasu to -boom- miał dalej to w 4 literach i pogrywał sobie olewając to co się pisze do niego ... 2 mapa cs assault - pisałem do niego o banowanie ctków kampiacych na dachu olał to igrał sobie dalej wkoncu 50 % serva zaczeło pisać dalej to olewał , po czym napisałem że jest Botem nie adminem i taki efekt tego [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Obraza Admina'[AMXBans] Duration: '30 minutes'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '83.144.113.50'[AMXBans] ======================================== haha mi umiał dać bana na eldo i assault koleś latał na wh olał to nawet nei wbił na specta , gdyby na eldo nie parnasu cziter biegałby dalej , a gdyby nie qsia na assaulcie to cziter i kamperzy dalej by grali jak grali do momentu bana . dodam do tego ze -BOOM- kampił na eldo kolo respa jak muto napisałem to odpisał mi " nie płacz" admin łamiacy regulamin to chyba cos nie tak , i widze to nie 1 skarga tylko juz któras z kolei , a za expienie powinniscie mu ADMA ODEBRAĆ TEN KOLES TO DZIECKO UDAJE STARSZEGO ALE TO DZIECKO ... własnie to zaczoł udowadniać ... proszę o zrobienie coś z tym bo to już jest przesada 70 % serva ma go już dość i mowia mu to prosto bez owijania ... jestem za żeby odebrać dzieciakowi admina + za to że expi to juz wogóle przegiecie .. inni już dawno adma by nie mieli pzdr Pale SORY za błędy ale ten koleś już irytuje mnie i nie tylko .. "Jako iz to 1 skarga na tych graczy przymkne oko sytuacja sie powtorzy poleci ban dluzszy niz na 1 dzien, oraz utrata admina" cytuje rybaka proszę o zabranie admina boomowi bo już mu zaczeło coś do głowy uderzać zabranie będzie najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgadzam sie z Pale na assault to myslalem ze nie wiem. Ct kampilo na tym dachu zamiast cele wykonywac, no moze z 5 cos robilo. I zamiast zbanowac tych kolesi co na tym dachu lataja to mu dał. Normalnie beka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pale Bongo 2 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 o Michal dzieki za wypowiedz może mu odbiorą admina w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Bongo zacznijmy od tego ze ja i -BooM- to zupełnie 2 inne postacie i osoby o czym wie 90% serwera ... Gdybyś nie zauważył w momencie w którym Parnassu^^ zbanował gracza na Eldorado za czity siedziałem na spect i sprawdzałem innego gracza ... Na eldorado to stałem przy przewróconym wozie co moim zdaniem nie jest już respem ... Może i nie jestem długo adminem i nie gram długo na tym serwerze ale zdążyłem już zauważyć że Ty potrafisz pisać na u@ co rundę jak tylko ktoś Cie zabije ze ma albo WH albo Aima ... A jeśli chodzi o bana którego dostałeś to uważam ze dostaleś go bardzo słusznie pisząc : "3/4 serwera ma na ciebie wyje***e jako na admina" ... To chyba wszystko co mogę napisać żeby wyjaśnić sprawę z mojego punktu widzenia P.S Bongo na przyszłość zorientuj się lepiej kto daje Ci bana i na kogo pisać skargę ... Bo w tej chwili oskarżasz osoby które nie mają zielonego pojęcia o tej całej sytuacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pale Bongo 2 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 dobra dobra Boom te bajki to dziecią mów Od nie od 1 osoby wiem ze -Boom- = Koniu raz pisałem żeby ci dali bana to admini napisali mi ze ty to Boom więc w konia to rób ale swoich z otoczenia i powiem ci krótko tłumaczy się winny stracisz admina tak szybko jak go dostałeś po znajomośći dziwne że boom gral zawsze a teraz nie gra a gra koniu więc jeszcze raz ci powiem wałki to cisnij swoim kolegą/koleżanką i rodzinie nie mi i graczą z serva którzy też widzą to co ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Wybacz Bongo ale z tego co widzę to jesteś FATALNIE poinformowany ... -BooM- jest moim bratem ... mamy 1 PC ... więc jeśli gram ja to on nie, co chyba jest logiczne ! a co do tego czy stracę Admina czy nie to podjęcie decyzji pozostaw H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Kurde ... patrząć na wcześniejsze skargi Bongo i jego zachowanie na serwerze... jakoś nie moge spojrzeć na tą sprawę obiektywnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Co do zalożyciela tematu nie bardzo wiem o czym ta skarga ma świadczyć bo jeśli chodzi o nieprawidłowego bana za obraze admina dostaleś tylko 30 minut na 24h które mogłeś dostać. Jeśli natomiat skargę składasz na to że admin olewa to co się pisze na u@ przedstaw jakikolwiek dowód że tak się dzieje w rzeczywistości jak ? - Proste demko w którym zamieścisz swoje prośby na u@ - a reakcji admina nie będzie żadnej lub niech potwierdzi to wieksza ilość graczy niż 1. I następnym razem sprawdz amx-bans od kogo masz bana bo boom i koniu to 2 roznych adminow 1 z drugim nie ma nic wspolnego poza tym ze maja jeden komputer i realnie sa bracmi, koniu jest nowym adminem a jakiegos wielkiego bledu z jego strony tutaj nie widze wiec puki co - /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi