mtX` 1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 1. Serwer: DD2 / INF / NUKE 2. Nick: mtX`3. Imię: Patryk4. Wiek: 205. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: 1h dziennie8. Opisać siebie: Co tu dużo opisywać, trza mnie poznać osobiście 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ często spędzam czas na serwerze i jeśli są czitery a adminów nie ma zawsze będę Ja 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; wejdę na specta i będę przeglądał tą osobę jeśli będzie podejrzana dostanie SS + perm. -Gdy ktoś nadużywa micro; Napisze kulturalnie żeby ogarnęła się, jeśli nie posłucha dostanie kicka, ewentualnie ban 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie / Kick 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Duze Tak Jeden ze stalych graczy, zawsze pomocny i kolezenski. 108 h na serwie mowi samo za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 tak, spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 na tak tylko popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Aktywność na serwerze jest. Szkoda tylko, że NS.. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tak samo jak @up okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jestem na tak Bardzo dobry gracz i często go widzę na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Na tak, spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Też jestem na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 zerowa aktywność na forum.Kiedy zamierzasz to poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtX` 1 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 No nie powiem aktywność na forum mała no ale postaram się to zmienić jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jestem za okresem próbnym. + aktywny gracz + pomocny + ogarnięty - non steam - aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tak , wymaganie spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^O co chodzi w te karabiny 1 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 TAK spełnia wymagania. Tylko szkoda ze NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nadrób aktywność i zapraszam za tydzień. Nie masz Steam więc nie ma mowy byś dostał admina "od tak" po wejściu na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi