soot 306 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 1. Serwer: BF22. Nick: Soot3. Imię: Kamil4. Wiek: 20 rocznikowo5. AMXX: 6-7 w skali do 10 (podstawy ogarniam wszystkie)6. mikro : mam 7. Składka: : sms8. Czas na forum: 7h 22m 7s 9. Opisać siebie: aktualnie chodze jeszcze do szkoly wiec mam bardzo duzo czasu na gre, jestem dostepny pod tel 24h, jestem odpowiedzialny,milły,kulturalny,dobrze tez ogarniam grę, 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: gram czesto w cs chce pomoć w rozwoju tego serwera a zarazem w likwidowaniu osoób które uniemożliwiają grę innym i chce dopilnować aby panowała kultura i miła atmosfera jestem pewny ze nie zawiode w potrzebie zadnego gracza oraz czlonka bf2.11. Co zrobisz gdy:-ktos uzywa dopalaczy - demko>perm-ktos naduzywa mikro - ostrzezenie, kick, ban 30...-naduzywa kultury na serwerze - to samo co u gory12. platforma cs - Non steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja jestem za okresem próbnym. Przydadzą się nowi admini pod nieobecność 'starych wyjadaczy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 paru adminow nie widze na serwie od jakichs 2 tygodni a Soota codziennie, do tego moge dodac ze znam go pare lat wiec jestem pewny ze bez wachania mozna mu dac adma. na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jestem za okresem próbnym. Nie ma teraz amdinów prawie zawsze więc się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Także na tak, przyda się świeżak w armii ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jestem za okresem próbnym, przyda się admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW. Admin na próbę, jeżeli olejesz forum i dalej będziesz miał tak mało postów, wylecisz Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi