-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 1. Serwer: Zombie Mod 2. Nick: eXtreMe3. Imię: Piotr4. Wiek: 145. Znajomość Amxx(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Jak będzie kasa , no to zapłacę .8. Czas spędzony na forum: Mała , 1h. To się da nadrobić.9. Opisać siebie: W cs gram już od 4 lat , interesuję się Piłką Nożną.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ , na serwerze jest mało adminów. Dużo osób jak jest zombie , skanuje chce temu zapobiec. Akurat , teraz mam ferie więc będę mógł się opiekować serwerem. Miałem admina na wielu serwerach , więc mam doświadczenie .11. Linki do reklam: 1. http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=170913#170913 2. http://www.cs4u.czo.pl/topics15/8277.htm#8288 3. http://www.cs-mlawa.czo.pl/topics15/13657.htm#13681 4. http://www.turek-city.pl/index.php?/topic/22249-cs-classicpl/ 5 .http://skillersi.pl/topics70/cs-classicpl-vt2274.htm#597812. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; demko , ban. -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie , ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie , ban .13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Mysle ze nie bedziesz takim za przeprosz3niem chamskim adminem jak np. OneShot czy jKos tak, nic do niego nie mam ale,dzis mnie wkurzyl bo nieraz woli pograc niz spelniac obowiazki... . Pisze na u@ ze mnie obrazaja to nic nie zrobil z tym, a innych banowal... Potem zloze Skarge zreszta. Jestem na TAK! +wymagania +przyda sie wiecej adminow bo naprawde gdy zadnego nie ma kazdy skanuje, kampi zombie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Na tak, steam, wymagania i reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Na nie -nie widziałem cię na serverze -nie mam o tobie zdania -wiek A co jak ci się ferie skończą? A na serverze nie raz jest po 3-4 adminow po godzinie 02:00 nie ma graczy wgl. Ogólnie -reklamy -steam spoko Ale pograj z nami żebyśmy mogli cię poznać Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 na NIE powody podał kolega u góry czyli I3lu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pograj z tydzień i złóż podanie, pokaż się z dobrej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Na nie, widziałem Cię chyba raz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Oby to nie był drugi Calmir, który złożył podanie o adma niby wszystko ok, a tu proszę.... nie dostał adma i wbił na server naubliżał wszystkim i się nie pokazuje I proszę cię nie pisz mi takich wiadomości na pw.... Takie jest moje zdanie jak napisałem UP Koniec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Mówiąc o Calmirze to był dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Przepraszam że wypowiem się w swoim podaniu. I3lu , ja tylko ci na pw mówiłem o wymaganiach , jeśli nie umiesz czytać to trochę ogarnij. W wymaganiach jest jasno napisane 25h. Proszę się nie wypowiadać tego typu wypowiedzią jak Dawcioo , jak chcesz coś powiedzieć mów na pw. Czekam na wypowiedz w podaniu -.- , on wszystko załatwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Extreme, nasze wypowiedzi też są istotne . Jestem na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Jak już tak się czepiasz uważnego czytania.... Proszę Wymagania: ~Wiek 15+ <--- Masz 14 lat ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) ~Minimum 25 godzin gry na Serwerze ~Kultura ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM ~Aktywność na forum (trzeba brać udział w życiu forum) ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera <--- potrafię tego stwierdzić bo cie nie znam, nawet cie na servie nie widziałem ~Reklamowanie Serwerów ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa A mówiąc o pw to napisałeś : No i co że mnie nie widziałeś? Zobacz mój gt , mam 23h. Więc trochę ogar. I nie będziesz mi tu pisał jak ja się mogę wypowiadać -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Extreme ja wypowiedziałem się na nie i zdania nie zmienię, więc nie wiem co po piszesz do mnie głupie wiadomości na pw i podczas grania na serwerze. Piszesz, że połowa serwera Cię zna i była by na tak, to niech ta połowa serwera się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Jestem na nie. Nie wypowiadamy się w swoich podaniach.Podanie to nie temat do dyskusji, macie opcje "edytuj post" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pograj dluzej na serwerze/Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi