Skocz do zawartości

ProJoker PODANIE

ProJoker

Rekomendowane odpowiedzi

1. Serwer: FFA+BF2

2. Nick: ProJoker

3. Imię: Dawid

4. Wiek: 16     31.01.1998

5. Znajomość Amxx(0/10): 7 znam głównie te komendy na pamieć które sie przydają np. podczas gdy nie działa amxmodmenu.

6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK

7. Składka(Tak/Nie): TAK jednak jest sprawa taka ze mieszkam w Holandii a było by dobrze płacić sms'em.

8. Czas spędzony na forum: Malo jednak duzo czasu spedzonego na tym serwerze jezeli bedzie trzeba poczekam do nastepnego podania.

9. Opisać siebie: Mam na imię Dawid obecnie od tego roku 16 lat YES!  :) urodziłem się w Legnicy jednak kłopoty finansowe spowodowały, że musiałem z rodzicami zamiekszam w Holandii. Lubię dziewczyny ooo bardzo <3 samochody skyline R33 to moje wymarzone auto. Piłka Nożna? Tak oczywiście czemu nie sport na 1 miejscu! To wszystko co ciekawego o mnie aaaa no tak Holandia oczywiście palę, ale nie do przesady. :)

10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Na serwerze jestem praktycznie codziennie można praktycznie co chwilę mnie zobaczyć. Ludzię mnie znają piszę z nimi a przynajmniej się staram. Chciałbym jakąś funkcję sprawować a jak wiadomo admin serwera wymaga cierpliwości i czasu. Ten czas i cierpliwość mam a ilość moich adminów to liczba 4 niestety w większości przypadkach serwery upadły.

11. Co zrobisz gdy: Czity wiadomo robię ss'y, jeżeli chodzi o wulgaryzmy i mikro stosuję 3 upomnienia za 3 oczywiścię ban na minimum 30min.

-Ktoś używa dopalaczy; 

-Gdy ktoś nadużywa micro; 

-Nadużywa Kultury na serwerze; 

12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam niestety, jednak w najbliższym czasię kupię spokojnię zobowiązuję się do tego.

malo co cie widze na serwie a na forum to juz calkiem. jak dla mnie powinni podniesc wymagania co do wieku (ofc bez urazy) wiec jestem na nie.
pograj jeszcze, badz aktywniejszy na forum i sprobuj za jakis czas

ps - chwal sie dalej ze palisz a bedziesz mial klopoty nie tylko finansowe

malo co cie widze na serwie a na forum to juz calkiem. jak dla mnie powinni podniesc wymagania co do wieku (ofc bez urazy) wiec jestem na nie.

pograj jeszcze, badz aktywniejszy na forum i sprobuj za jakis czas

ps - chwal sie dalej ze palisz a bedziesz mial klopoty nie tylko finansowe

Zapalić w Holandii może każdy i napisałem, że czasami. Nie ważny wiek a to co ma się w głowię i powiadasz, że rzadko mnie widzisz? Wejdziesz na serwer każdy odpowię i się zobaczy. Ale okej przyjmuję każdą krytykę. :)

Na Tak !! Spełnia all wymagagania !!

przeczytaj najpierw jakie sa wymagania zanim o nich napiszesz, zreszta to ze ktos spelnia wymagania nie znaczy ze bedzie mial admina bo wtedy kazdy by mogl miec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności