ProJoker 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 1. Serwer: FFA+BF2 2. Nick: ProJoker 3. Imię: Dawid 4. Wiek: 16 31.01.1998 5. Znajomość Amxx(0/10): 7 znam głównie te komendy na pamieć które sie przydają np. podczas gdy nie działa amxmodmenu. 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 7. Składka(Tak/Nie): TAK jednak jest sprawa taka ze mieszkam w Holandii a było by dobrze płacić sms'em. 8. Czas spędzony na forum: Malo jednak duzo czasu spedzonego na tym serwerze jezeli bedzie trzeba poczekam do nastepnego podania. 9. Opisać siebie: Mam na imię Dawid obecnie od tego roku 16 lat YES! urodziłem się w Legnicy jednak kłopoty finansowe spowodowały, że musiałem z rodzicami zamiekszam w Holandii. Lubię dziewczyny ooo bardzo <3 samochody skyline R33 to moje wymarzone auto. Piłka Nożna? Tak oczywiście czemu nie sport na 1 miejscu! To wszystko co ciekawego o mnie aaaa no tak Holandia oczywiście palę, ale nie do przesady. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Na serwerze jestem praktycznie codziennie można praktycznie co chwilę mnie zobaczyć. Ludzię mnie znają piszę z nimi a przynajmniej się staram. Chciałbym jakąś funkcję sprawować a jak wiadomo admin serwera wymaga cierpliwości i czasu. Ten czas i cierpliwość mam a ilość moich adminów to liczba 4 niestety w większości przypadkach serwery upadły. 11. Co zrobisz gdy: Czity wiadomo robię ss'y, jeżeli chodzi o wulgaryzmy i mikro stosuję 3 upomnienia za 3 oczywiścię ban na minimum 30min. -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; -Nadużywa Kultury na serwerze; 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam niestety, jednak w najbliższym czasię kupię spokojnię zobowiązuję się do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Niech będzie te TAK. Wymaganie są.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 malo co cie widze na serwie a na forum to juz calkiem. jak dla mnie powinni podniesc wymagania co do wieku (ofc bez urazy) wiec jestem na nie.pograj jeszcze, badz aktywniejszy na forum i sprobuj za jakis czasps - chwal sie dalej ze palisz a bedziesz mial klopoty nie tylko finansowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJoker 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 malo co cie widze na serwie a na forum to juz calkiem. jak dla mnie powinni podniesc wymagania co do wieku (ofc bez urazy) wiec jestem na nie. pograj jeszcze, badz aktywniejszy na forum i sprobuj za jakis czas ps - chwal sie dalej ze palisz a bedziesz mial klopoty nie tylko finansowe Zapalić w Holandii może każdy i napisałem, że czasami. Nie ważny wiek a to co ma się w głowię i powiadasz, że rzadko mnie widzisz? Wejdziesz na serwer każdy odpowię i się zobaczy. Ale okej przyjmuję każdą krytykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 kazdy pelnoletni, a przegranych masz 12h, a wymagane jest minimum 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJoker 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 kazdy pelnoletni, a przegranych masz 12h, a wymagane jest minimum 20 sie nabije ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InserT 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Na Tak !! Spełnia all wymagagania !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Na Tak !! Spełnia all wymagagania !! przeczytaj najpierw jakie sa wymagania zanim o nich napiszesz, zreszta to ze ktos spelnia wymagania nie znaczy ze bedzie mial admina bo wtedy kazdy by mogl miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Pograj jeszcze z 4-5 dni, tak żeby do 20H dobić, wtedy będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJoker 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Pograj jeszcze z 4-5 dni, tak żeby do 20H dobić, wtedy będę na tak Okej widzę F1 się ogląda? ja czekam na sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dobij te godzinki i bedzie elegancko Bede wtedy na tak.NIE WYPOWIAdAJ SIE W SWOIM PODANIU BO WARNA DOSTANIESZ ( CZYT. REG. FORUM ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja tez jjestem za tym zeby wbił godzinki na serwie i na forum narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 NIE, nadrób czas na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 niee, godziny na serwerze+ SPAM w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 To nie gadu gadu by konwersacje prowadziły 2 osoby = warny, brak wymagan = nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi