InserT 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Cześć . Mam takie propozycje : 1.Zmniejszenie czasu oczekiwania pomiędzy dodywanymi postami . 2.Zmienienie rangi UbTeam na Sędzia 3.Zmienienie Rangi Admin Counter Strike 1.6 na Admin Serwera 4.SB aby był widoczny tylko na głównym forum a nie i w działach oraz tematach 5.Usunięcie tego po lewo ( ostatni post ) ostatnie tematy wystarcza . Co wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja wszystko na nie, zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jedynie co bym zmienił to : zmniejszenie czasu między dodawanymi postami na 2 minuty (jest 3)Reszta myślę, że zbedna no ale zobaczymy co inni na to ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InserT 0 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Moze zbedne , ale ulepszy i upiekszy forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jestem za zmniejszeniem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Kolego nikt nie ma zatrzezeń tylko Ty. Co wiesz o tym forum jak masz dopiero 3 posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Cześć . Mam takie propozycje : 1.Zmniejszenie czasu oczekiwania pomiędzy dodywanymi postami . 2.Zmienienie rangi UbTeam na Sędzia 3.Zmienienie Rangi Admin Counter Strike 1.6 na Admin Serwera 4.SB aby był widoczny tylko na głównym forum a nie i w działach oraz tematach 5.Usunięcie tego po lewo ( ostatni post ) ostatnie tematy wystarcza . Co wy na to ?? 1. Nie, bo znowu wbiją boty spamujące lub oosby które za wszelką cenę chcą nabić post 2. Czemu? 3. Nie, są różne serwery i później też będą, to nie ma sensu, będzie serwer np: minecraft, go, 1.6, itd a będzie ranga "Admin serwera". 4. Podobno "użytkownikom" taki sposób się podobał. 5. To chcieli dodać użytkownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jest dobrze tak jak jest i to wystarczy poco experymentowac z pieknem forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Wszystko jest zbędne... W OGÓLE mi się nie podoba :C. Jeżeli masz już nabijać jakieś posty to wykaż się WŁASNĄ kreatywnością. Ja myślę że gdyby forum miało zastać jakiekolwiek zmiany to tylko w opiekunach forum, przynajmniej po 2 osoby na jeden serwer (oczywiście nie jest to konieczne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Cześć . Mam takie propozycje : 1.Zmniejszenie czasu oczekiwania pomiędzy dodywanymi postami . 2.Zmienienie rangi UbTeam na Sędzia 3.Zmienienie Rangi Admin Counter Strike 1.6 na Admin Serwera 4.SB aby był widoczny tylko na głównym forum a nie i w działach oraz tematach 5.Usunięcie tego po lewo ( ostatni post ) ostatnie tematy wystarcza . Co wy na to ?? 1. NIE STOP SPAM ! 2. Po co ? 3. Dobrze jest. 4.Nieee,w każdym dziale ma być widoczny 5. Po lewo ? chyba po prawo. W sumie taa, można to usunąć i coś nowego dodać. Większość i tak pewnie patrzy w 'nowa zawartość' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi