Skocz do zawartości

Nowi Admini

Vernon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
pewnie wiekszosc osob juz zauwazylo ze liczba adminow sie znacznie zmniejszyla. admina stracily osoby ktore od dluzeszego czasu nie angazowaly sie i nie spelniali swoich obowiazkow. stracili go tez niestety Blaze i Danielek. ja kiedy tylko mam czas to jestem na serwie i forum i staram sie ogarniac cheaterow itp ale jak wiadomo nikt nie siedzi przy kompie 24h tak wiec niech chetni i ogarnieci gracze skladaja podania bo na pewno przyda sie paru nowych adminow. zanim jednak sie za to zabierzecie, przeczytajcie wymagania zeby nie bylo zbednego spamu i pamietajcie ze nie wystarczy ze ktos ogarnia amx i ma 20h przegrane na serwie, bo trzeba poznac ludzi itp. jak narazie adminem jestem ja i chyba Jay i mysle ze dojdzie do nas tez Soot, ale w 3 tez jest ciezko to wszystko ogarnac, a chyba wszyscy chcemy zeby serwer byl jak najczesciej pod obserwacja. tak wiec skladajcie podania, udzielajcie sie na forum, a gra stanie sie przyjemniejsza

Fakt faktem brakuje adminów. Grając dziś rano, wczoraj wieczorem no nie było tego admina(adminów) i jest ciężko. Można nagrywać demko i wrzucać na forum, ale na to i tak się trochę czeka, więc admini są niezbędni na BF...

Sytuqcja nie jeste dobra, dlatego Vernon masz admina,... pisz na serwerze żeby składali podania.,.. jakoś zachęcaj. Połowa pewnie nie wie wogóle że jest forum...

Zawiniliście obaj więc pretensję miejcie do siebie

wczoraj blaze pisał a dzisiaj Ty

Krótki cytat rozmowy z Karolem. Dalsza dyskusja tutaj nie ma sensu, adminów nie dostaniemy przez najbliższe 2 miesiące.

Blaze, Danielek - nie mozecie sie jakos dogadac i zapytac -_- czy wam nie da admow z powrotem?

Ja jestem otwarty na propozycje. ;)

Adminów potrzeba i to nie nowość vernon tam binda ustawić jakogoś możesz ze jest rekrutacja i że mogą składać podania, 3-4 osoby więcej by się przydały także ja też zachęcam do składania podań.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Wyjaśnione. Co do blaze i danielka już powiedziałęm i zdania nie zmienie.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności