Gość lukas96btm Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 1. Serwer: BF2 2. Nick: [H]aJeR!.3. Imię: Łukasz4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 7-8 , podstawy wszystkie znam.6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Zależy ile ale starał bym się wspierać serwerownie pod tym względem 8. Czas spędzony na forum: Konto od nie dawna.9. Opisać siebie:10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram na serwerze od nie dawna , ale znam się , jestem czysty , dużo gram [TOP15] jestem często rano , a za zwyczaj adminów z rana nie ma :/, kultura , jestem ogarnięty i wydaje mi się ze sprostam zadaniu, jest mało adminów i chciałbym pomóc. Będe aktywny na forum jak i na serwerze. 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ssy.demko,perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie , ban 5-30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie , ban 5-dzien12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Nom steam - 94.231.1.232 WIEM ZE POŁOWA LUDZI MNIE NIE KOJARZY I BĘDZIE NA NIE. ALE CHCĘ POMÓC I SPROSTAM ZADANIU POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 No nikt Cię nie kojarzy bo masz 9h na serwerze. Ja jestem na nie, wbij więcej godzin,pokaż się z dobrej strony i złóż podanie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgadzam się z wypowiedzią kolegi jest on godzien zaufania wg. mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja Cie chyba na serwerze jeszcze nie widzialem. Jeśli nawet to specjalnie nie rzucałeś się w oczy Jestem narazie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie chodzi czy ktos mnie kojarzy z serwera czy coś.. chodzi o to ze nie ma adminów a ja sobie poradzę i te 9h gry zrobiłem w 3dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Na nie. Pograj trochę, wypowiadasz się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja tez jestem na nie malo godzin na serwie jak i na forum. Pograj chwile poznaj ludzi( niech oni tez cie poznają), udzielaj się więcej na forum i wtedy będzie git :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Bodzio 2 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 pograj trochę i dawaj na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 czytaj wymagania zanim zlozysz podanie nastepnym razem, bo to ze jestes (z tego co mowisz) ogarniety i chcesz pomoc to nie znaczy ze dostaniesz admina grajac 3 dni na serwie. pograj przynajmniej z 2 tygodnie i badz aktywny na forum. narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHoTeR 0 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ojj gram tutaj któryś dzień i Cie jeszcze nie widziałem . Może gramy w innych godzinach ;P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Pograj jeszcze bo większość ludzi cie nie kojarzy. Na razie jestem na nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odpada Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi