Htvv 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Gra ktoś w gothica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Grałem przeszedłem jedynke i dwójke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Grałem we wszystkie części. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Grałam, ale mi się szybko znudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja tez gralem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 To byla cudowna gra, wiecej takich gier powinni robic.Przeszedlem 1, 2,3 + dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Grałem we wszystkie części i każda mnie zaskakiwała czymś nowym. Niesamowita gra :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Grałem w wszystkie część tej serii od 1 aż do 4 I powiem Tak Najlepsze są dwie pierwsze + dodatki 3 jest bardzo monotonna a 4 to nie jest nawet gothic tylko Arkania za pożyczoną historio z gothic'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 ZŁY DZIAŁ HAQHAHAHAHAAHAAHHAHHHH!@@@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 teraz chyba zaczne przechodzic 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Grałem w wszystkie część tej serii od 1 aż do 4I powiem TakNajlepsze są dwie pierwsze + dodatki3 jest bardzo monotonnaa 4 to nie jest nawet gothic tylko Arkania za pożyczoną historio z gothic'aPopieram 1 i 2 wymiatają i tak zawsze będzie ale 3 i 4 to dno :/. W 3 jedynie początek fajny jest i to ,że można gadać z orkami i celować z łuku samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mi sie wszystkie części podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Tak , grałem we wszystkie części oprócz Gothic 4 i Upadku Setarrif Gothic 1 - Zaliczone Gothic 1 Mroczne Tajemnice - ZaliczoneGothic 2 - Zaliczone Gothic 2 Noc Kruka - Zaliczone Gothic 3 - Zaliczone Gothic 3 Zmierzch Bogów - Zaliczone Jeśli ktoś ma problem z tym igrami pisać do mnie pw , to pomoge ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaktywacja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Najlepsza część to Gothic II Noc Kruka Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 KaLiBeReK, ja mam problem Nie mogę trójki dorwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kiedyś grałam, ale już dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi