Kostek#1 24 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 1. Serwer: FFA+BF22. Nick: Kostek#13. Imię: Mateusz4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): myślę że 6 To max6. Mikrofon(Tak/Nie): Owszem7. Składka(Tak/Nie): W formie sms'a chętnie8. Czas spędzony na forum: 11h9. Opisać siebie: Jestem mateusz mam 15 lat pochodzę z małego miasta na Podkarpaciu.Lubie jeździć na deskorolce 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: bywam dosyć często zazwyczaj w godz. Porannych gdy niema admina a odpalenców od groma11. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; SSy. oraz odsyłam na forum-Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie po nim ban 30min/1h-Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie po tym ban 30min/1h12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Ns (zamierzam się zaopatrzyć w Steam'a w najbliższym czasie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Niby są godziny na serwerze ale nie jestem przekonany do podanie, 2 posty na forum, ns (nie aż taki duży problem) 15 lat :/ i pamiętam jak mnie obrażałeś kilka razy na serwerze...Póki co nie, pograj z tydzień pokaż się z lepszej strony. http://screenshooter.net/1499662/hdswodi -zachęcanie na serwerze do wypowiadania się na forum (w podaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHoTeR 0 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 hmmm może i gram tuaj od niedawna ale tak widziałem twoje odzwyki do innych .. nie są zbyt pozytywne . W pewnym sensie zgadzam się z komentarzem wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja jestem na tak. Gra często i jest ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 pograj jeszcze troche i badz aktywny na forum to bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Jest ogarniętym graczen , nie spotkałem sie jak na razie z jakimiś wyzwiskami z jego strony, lecz za malo godzin na forum popracuj nad tym napisz parę postów i będzie oki. Na razie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Bodzio 2 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 często go widać na serwie , gra kultura w miarę , jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Gracz ogarnięty. Aktywny... jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 aktywny , ogarnięty , TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Niby są godziny na serwerze ale nie jestem przekonany do podanie, 2 posty na forum, ns (nie aż taki duży problem) 15 lat :/ i pamiętam jak mnie obrażałeś kilka razy na serwerze...Póki co nie, pograj z tydzień pokaż się z lepszej strony. http://screenshooter.net/1499662/hdswodi -zachęcanie na serwerze do wypowiadania się na forum (w podaniu) Zachęcałem do wpadnięcia na forum i poczytanie wszystkich tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Komentujesz temat, słaba aktywność na forum/serwerze. Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi