Abart 23 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 1. Serwer: bf2+ffa 2. Nick: Abart 3. Imię: Bartek 4. Wiek: 26 5. Znajomość Amxx(0/10): 6-7 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak (ale nie korzystam) 7. Składka(Tak/Nie): oczywiście że będzie 8. Czas spędzony na forum: jako nowy mam coś ok 6-7h/ na serwerze mam ok 80h 9. Opisać siebie: Jestem po studiach informatycznych i mam tytuł inżyniera, pracuje jako monter urządzeń zdalnego sterowania, w wolnych chwilach oddaje się swojej pasji czyli tuning samochodów, posiadam razem z kolegą forum samochodowe marek VW. Już od kilku ładnych lat gram w CS. Jestem w top 15 na serwerze. Zawsze staram się trzymać ustalonych zasad na serwerze. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y/demko, ban (prośba o wstawienie na forum). -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie/kick/ban na 5min a jak to nie pomoże to ban na 30min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie/ ban na 5min a jak to nie pomoże to ban na 30min 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): non steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jestem na TAK. Ogarnięty typek. Poudzielaj się jeszcze troche na forum i myśle, że będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dobry chłopak często widać go na serwerze. nadrób posty i powinno być git. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Potrzeba ogarniętych adminów. Myślę, że się sprawdzi. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Na tak tylko nadrób godziny(aktywność) na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jak dla mnie ogarnięty gość i często go widzę na serwie. Poudzielaj sie jeszcze trochę na forum i będzie super :-P . Jakbym nie patrzył na ilość postów to jestem na duże tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Na tak, spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 wkoncu konkretny gracz... na duze TAK tylko udzielaj sie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Częstko gra i wie co robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHoTeR 0 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Hmmm myśle , że tak .. pozytywna osoba-Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi