sik0r 28 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Od dzisiaj na kogo mam 10000% pewności, że ma wh lub aima nie banuje poprzez ss! banuje tylko amx_bancfg <ip> <czas><powod> i nagrywam na każdego demko żeby później nie było, bo ile My admini dziennie osób banujemy i większość z nich wraca kiedy relognie router! Dlatego tak robię od dzisiaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No i prawidłowo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 WŁAŚNIE TYLKO NIE ZAPOMINAĆ O DEMKACH BO PÓŹNIEJ JEST SYF I ZAŻALENIA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 demka nie beda dlugie bo jak masz 100% pewnosci to caly czas bedzie odpalony lecial wiec do 10mb beda i nawet z rozpisaniem nie bedzie klopotu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Podpisuję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Co do adminów na FFA - podbijam temat. Jeżeli zobaczę że gracz wstawia 3 razy ss'y i dostał je dwa razy od tego samego admina, osoba ta traci posadę. Koniec z waszymi idiotycznymi banami, jesteśmy ludźmi (to prawda) ale niektórzy to chyba nie myślą, inaczej tego nie nazwę. Ludzie dostają 3/4 razy ss'y, niektórzy nawet 2/3 razy w ciągu dnia. Widzicie że ktoś czituje, a ss'y nic nie dają? Proszę kręcić demko. Nie będę się powtarzał, każda kolejna taka akcja kończy się utratą admina ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Kitol traci admina. Gracz Brykuss dostał trzy razy od niego i dwa od milorda. Widać że miał w dupie to co piszę, więc ja też mam "w dupie" jego admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi