BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam po wczorajszej aktualizacji steam'a mam problem z akceleracją myszy. Przeleciałem już pare poradników, ale dalej nic. Mysz mi dziwnie "płynie" podczas gry i nie moge wykonywac takich gwałtownych ruchów. Trafną podpowiedź nagrodzę kilkoma lajkami. Z góry dzięki ... Tymczasem gram na NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Miałem ten sam problem, zaraz przypomnę sobie jak to zrobiłem,edytuje post i może pomogę. @ spróbuj tego gl_vsync 0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzieki, problem rozwiązany... można zamknąc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Cieszę się, że pomogłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi