THC Bodzio 2 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ele elo.... witam wszystkich czytających ten post . Czy szanowna administracja mogła by coś zrobić żeby w końcu na BF2+ FFA pojawili się admini , bo już od 2 dni grać się nie da na tym serwie . Co jeden to lepszy , oczywiście nie wszyscy grają na czitach ale większość , nie mowa tu o tych co już tam parę dni grają , tylko o tych co wchodzą na serwer i czują się bez karni grając na czitach i każdego dnia wracają . Zróbcie coś z tym bo serwer przez to schodzi na psy pozdro . Od 3 dni widzę ciągle tego samego gracza która gra na wh i nic z tym jeszcze nikt nie zrobil i się z nas śmieje taki gracz bo nas ciśnie no coś Ty jest nie tak . Z fartem Pany ! TTTTTHHHHHCCCCC !!!! kurwa ogarnijcie sie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 codziennie pisze ze rekrutacja adminow jest otwarta i zeby ludzie wchodzili na forum. zadna wiekszosc bo jak ja jestem to albo nie gra nikt na wh albo 1 lub 2 osoby ktore odrazu banuje. jezeli od paru dni wchodza i jada na wh czy aimie to tak samo ty mozesz nagrac demko, co to za problem? a po drugie to to ze ktos was jedzie to nie znaczy ze ma wh.. co chwile mi na serwie ludzie pisza "sprawdz tego i tego" bo ich zabil skanem a wh nie mial, a czasami nawet pisza zebym sprawdzil vernona ;s tak jak mowie czekajcie cierpliwie az konkretni ludzie zloza podania albo druga opcja ~ > record nazwadema > stop > forum >skargi >wrzucamy demko, proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Zawsze możesz nakręcić demo, wstawić na forum i dostanie bana. Był już poruszany ten temat, trzeba zachęcać ludzi do składania podań. Karol może to co napiszę może i nie ma sensu ale zastanów się nad długością tej 'kary' dla mnie i Maćka bo serwer na tym traci,a my jesteśmy ostatnio często na serwerze, a Blaze szczególnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Bodzio 2 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No właśnie jak jesteś to nie grają bo wiedzą że ty jesteś adminem . a jak znikniesz to się zaczyna a szczegolnie są to godzinny poranne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ja przedchwilą wszedłem na serwer i nakręciłem 3 typa... masakra co tam sie dzieje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Bodzio 2 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No dlatego napisałem ten post że tam jest ciężka misja żeby pograć sobie nomalnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Rekrutacja jest otwarta.. ja już w niczym nie pomoge a serwer idzie w dół jak narazie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jest dużo cziterów bo jest malo adminów jak narazie to chyba tylko adminem jest vernon i jay. Zgadzam sie z wypowiedziami wyżej zawartymi niech wiecej ludzi sklada podania i takze jesli ktos widzi jakiegos czitera to niech to nagrywa a nie ma pretensje ze jest duzo ludzi co gra na aimie albo wh , wstawiajcie na forum demka a ubteam oceni czy maja czity czy nie i podejmie odpowiednie kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ma racje.. gra bardzo dużo czitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 to zamiast pisac takie tematy nie lepiej nakrecic demko i wrzucic na forum? az takie to jest trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Grałem wczoraj od ok 15:30 do wieczora z małymi przerwami i nie widziałem nic podejrzanego. Liczba adminów powoli się zwiększa i wystarczy jeszcze odrobina cierpliwości i będzie dobrze. Ale pamiętajcie że nikt nie jest doskonały i oszuści byli, są i zawsze będą Wzmożony okres oszustów jest bo są ferie i dzieci się nudzą. Ale tak jak Vernon napisał:Widzicie czitera to róbcie demko i wstawiajcie na forum. Pomóżcie nam i razem róbmy porządek na tym serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 to zamiast pisac takie tematy nie lepiej nakrecic demko i wrzucic na forum? az takie to jest trudne? Co Ci po tym demko jeżeli i tak dostanie bana ma zmienne ip i wejdzie znów a bana dostanie po 3 godz, i to wystarczy żeby ludzi denerwować a to że ludzi którzy wchodza wieczorem Dostają admina to jest pomyłka . Bo od tygodnia grałem w godzinach 9-14 ani jednego admina nie widziałem jedynie co danielek wszedł i robił demka tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 tak to już jest Może być nawet 10 adminów... ale w niektórych godzinach nie ma nikogo... dlatego ja jak narazie bede grał mniej na tym serwerze... dopóki sie coś nie zmieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Zawsze możesz nakręcić demo, wstawić na forum i dostanie bana. Był już poruszany ten temat, trzeba zachęcać ludzi do składania podań. Karol może to co napiszę może i nie ma sensu ale zastanów się nad długością tej 'kary' dla mnie i Maćka bo serwer na tym traci,a my jesteśmy ostatnio często na serwerze, a Blaze szczególnie... Jeszcze raz zobaczę u ciebie lub u blaze tego typu "prośby" i obiecuję że nigdy nie odpuszczę kary. Przegiąłeś? Masz problem, gracze niech ci podziękują że nie potrafiłeś z blaze'm się pogodzić wcześniej. Co do temastu, to co ja ci na to poradzę? Ja mam mało czasu od pon do pt, adminów jest mało bo 3/4 wyleciało za nieróbstwo lub za "kłótnie" Zapraszam do działu "Podania na admina" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi