THC Bodzio 2 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 1. Serwer: BF2+FFA 2. Nick: Bodzio3. Imię: Kuba4. Wiek: 195. Znajomość Amxx(0/10): myślę że 7/8 dawno adma nie miałem ale szybko sobie przypomne co i jak .6. Mikrofon(Tak/Nie): tak <rzadko używam> 7. Składka(Tak/Nie): nie bardzo ,biedny jestem .8. Czas spędzony na forum: nw9. Opisać siebie: Jestem uczniem , mam dużo wolnego czasu który przeważnie poświęcam na grę w csa jedynie moją wadą jest kultura ale da się ją zmienić jak otrzymam adma to tyle na mój temat .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: ponieważ często jestem obecny na tym serwie , widzę tam dużo . i chciał bym zaprowadzić tam porządek tzn. pomóc tylko w zaprowadzeniu porządku bo każdy robi co chce.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; dam mu bana ! ss'y <wstaw na forum > -Gdy ktoś nadużywa micro; kick , jak nie pomoże to ban 5 min / 30 min/ godzina/ cały dzień -Nadużywa Kultury na serwerze; kick / 5 min /30 min / godzina / 1 dzien12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):non steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Na Tak wymagania h na serwie tylko bądź bardziej aktywny na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 jestem na Tak. Gra często.. idzie sie z nim dogadać. Wporządku typek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 masz ns i nie placisz skladki wiec to juz musi ocenic opiekun. w podpunktach 11 pytania pierwsza czynnoscia lepiej niech bedzie upomnienie a potem kick. niech bedzie ze jestem na tak tylko nie pal za duzo zielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Bodzio 2 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 sorry za wypowiedzi w podaniu, przeczytalem regulamin i juz wiem ze nie powinienem sie wypowiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ja na NIE brak kultury osobistej, wiele razy mnie obrażał na serwerze. Zerowa aktywność na forum. Składka wymagana, mikrofonu wgl nie używasz. Wypowiadasz się w podaniu. Podanie mnie nie przekonuje. jestem na Tak. Gra często.. idzie sie z nim dogadać. Wporzątku typek. w porządku jak już ;D teraz byle kto będzie składał podania? Karol rozpatrz wszystko z głową żeby jeszcze większy syf się nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jestem na tak. Tylko składka dla NS chyba obowiązkowa (jednorazowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Bodzio 2 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 sorry za wypowiedzi w podaniu, przeczytalem regulamin i juz wiem ze nie powinienem sie wypowiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Bodzio nie pisz pod swoim podaniem. Jestem na tak ogarniety typp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jeśli moje zdanie się liczy to też jestem na TAK. Widzę go prawie cały czas na serwerze. Fakt koledze się czasami wymknie słownictwo ale rozumiem że emocje biorą górę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHoTeR 0 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 emm wypowiada siępod pytaniem . Ze składką nie wiadomo jak ;\ non steam jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: To załatw steam. Słaba aktywność na forum, brak steam. Nie masz jak dostać admina za "free". Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi