sebcio 0 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 1. Serwer: cs-classic.pl 45001 LVL Cod mod 2. Nick: Dubianek3. Imię: Jarek4. Wiek: 205. Znajomość Amxx(0/10): 5/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: z 2h9. Opisać siebie: Co tu duzo gadac jestem mily uprzejmy w csa gram z 4/5 lat10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poprostu chce przywolac porzadek na serverze za duzo cziterow 11. Linki do reklam: ________________________12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa Czitów; Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; kick -Nadużywa Kultury na serwerze; kick /ban 30min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ja na tak : -nie ma reklam ale mniejsza bo nie ma adminow zostalem ja i mlodziaczek wymagania spełnia -ogarniety -pomocny Okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Okres próbny. Brakuje tam adminów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jestem na tak -Wymagania -Brakuje adminów na serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jestem na tak, brak adminów a czitów wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ja będę na tak jak dorobisz reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 TAK, nie dawno jeden kolega zrezygnował więc potrzeba tam adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Na tak, okres próbny, przyda się każdy chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jak najbardziej Tak ! ;3- Pomocny - Ogarnie ;3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus. 1 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Na NIE, dlaczego?Gracz usilnie próbuje udowodnić, że jest lepszy od innych, wdając się w pyskówki. Wczoraj grałem z Nim wieczorem to słowem się nie odezwał, a kiedy dziś rano dorwałem Sekret Magika i troszkę " posprzątałem " na kosie stwierdził, że " Jestem fartem i w następnej rundzie zobaczymy " Minęła następna runda i następna i następna a jakoś nie mógł mnie zabić, po czym odgrażał się, że " jak już dostanie adma to ja dostanę bana " próbując mi wmówić wyzwiska. Tak więc albo wiek jest zmyślony, albo gracz ma strasznie cieniutkie nerwy. Jeśli On ma być adminem, to ja podziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jestem na Tak. Przyda się ktoś na serwie bo Ja odszedłem ;c. (tak wgl można dodać do regulaminu że w podaniu można sie wypowiadać jeżeli sie ma np 3 h na serwie i 20 postow bo ten pan powyżej ma 9 min i zrobił konto tylko by napisać Nie w podaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus. 1 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 @UP - to co, przepraszam bardzo mam czekać 3 godziny, żeby zadeklarować wszystkim, że gość odpie***la manianę? ... Poziom widzę wysooki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio 0 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie wiem Co ty zeus piszesz o mnie po 1 nie grozilem ci banem po 2 sam zaczoles mnie obrazac -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiran 0 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miedziany 2 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Na Nie, Afiszuje się z tym że bedzie miał admina. Wywyższa się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Za okresem Próbnym ... Ale to co powiedział Miedziany to prawda!! Więc się pilnuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Okres próbny, napisz na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi