MaTT` 15 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 1. Serwer: FFA+BF2 2. Nick: MaTT`3. Imię: Mateusz4. Wiek: 18 lat5. Znajomość Amxx(0/10): myślę że mieści sie w 6 ale jest to do ogarnięcia6. Mikrofon(Tak/Nie): Na chwilę obecną nie7. Składka(Tak/Nie): Oczywiście8. Czas spędzony na forum: Niekonkretny ale czas to zmienić9. Opisać siebie: Jestem Mateusz mam 18 lat, mieszkam w miejscowości Jarosław, uczęszczam do szkoły zawodowej, interesuję się sportami takimi jak np.: tenis stołowy, koszykówka, siatkówka.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jestem tolerancyjny, odnoszę się z szacunkiem i karam sprawiedliwie.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wiadomo co z takimi się robi: demko i ban lub ssy i odsyłka na stronke -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie a jeśli nie pomaga kick a jeśli po raz któryś się to powtórzy to ban na 30minut lub 1 godzine -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie a jeśli nie pomaga to kick lub ban 5/15 minut12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Pozdrawiam Szanowną Administrację i Graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Wymagania są lecz trzeba zauważyć że jest to twój jedyny post czasu na forum też nie za długo.Na tą chwile jestem na nie nadrób godziny udzielaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Bodzio 2 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 jestem na TAK ! gra kolega cały czas prawie kulturka ok jestt gicik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ogarniety gracz, kulturka jest ale za mało godzin i postów na forum... Nadrób godzinki i posty i wtedy załóż podanie na admina. Jakby nie to ze mało udzielasz sie na forum to byłbym na duże TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 3 razy TAK ! ogarnięty gracz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 jestem na tak, gra czesto. Ale z rozpoznawaniem cziterów nie jestem do końca pewny ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 grasz czesto to jest plus ale ogarnij jeszcze aktywnosc na forum to bede na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Okres próbny. Brak aktywność na serwerze/forum, wylot. Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi