TRONDPL 0 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Siemanko ludzie , potrzebuje pilnie pomocy ; mianowicie kilka minut temu zrobiono mi ss , przeszukałem już wszystkie podfoldery cs i nigdzie nie ma screenshotów .... Gram na wersji CS pobranej z tego forum . W jakim folderze domyślnie powinny być screenshoty ?Proszę o szybką pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ masz podpięte poradniki. Skorzystaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRONDPL 0 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 niestety w tej lokalizacji nie mam folderu z cs, ss tez nie widac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Czyli masz taki problem jak ja :/ Poszukaj w urochom potem wpisz %appdata% i folderu Cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 TO zależy gdzie zapisałeś folder cs. Ja Ci proponuję odpalić folder "mój Komputer/Dysk Lokalny C/Program Files i tam w "wyszukaj" wpisać nazwę mapy gdzie dostałeś ss-y i powinno Ci je znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi