Andre 459 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Redaktor: Bohater: Witaj. Na początek naszego wywiadu powiedz jak się nazywasz, skąd pochodzisz i ile masz lat. Cześć, mam na imię Maciek, pochodzę z Lubartowa, miejscowości położonej 20km od Lublina. Mam 16 lat. Do jakiej szkoły uczęszczasz ? Na co dzień uczę się w Gimnazjum Nr 1 w Lubartowie, konkretnie w klasie 3E. Czy po skończeniu gimnazjum, masz jeszcze jakieś plany na dalszą naukę? Tak, mam plany co do liceum, aczkolwiek nie wykluczam technikum informatycznego. Co lubisz porabiać w wolnym czasie? Lubię zajmować się grafiką, grać w piłkę nożną, czytać książki, gotować, słuchać muzyki, grać w Counter Strike Global Offensive oraz World of Tanks. Kto Cię nakłonił abyś się zajął grafiką? Czy może sam postanowiłeś się nią zajmować? Parę miesięcy temu rozmawiałem z kolegą z mojej dawnej klasy. W trakcie tejże rozmowy powiedział, że zaczął uczyć się pracy w gimpie. Spytałem czy zrobiłby mi sygnaturę, oczywiście spełnił moją prośbę. Spodobało mi się to co zrobił, ale nie przywiązałem do tego zbytniej uwagi. Już wtedy myślałem o grafice, ale niezbyt poważnie. Jakiś czas później złożyłem prośbę o avatar na naszym forum. Doczekałem się go, ale nie spodobał mi się zbytnio (przepraszam Semi, nie uraź się ). Pomyślałem, że sam coś sobie wykombinuję. Tak oto zacząłem przeglądać internet w poszukiwaniu poradników, które nauczyłyby mnie jak pracować w gimpie. To znaczy, że używasz gimpa prawda?, czy może jeszcze jakichś innych programów ? Używam GIMPa, ponieważ od niego zacząłem pracę w grafice. Myślałem również o Adobe Photoshop CS, ale uznałem że na razie wystarczy mi GIMP, ponieważ nie chcę wydawać pieniędzy na CS - koszt około tysiąca złotych, lub ściągać nielegalną wersję za darmo. Wersja testowa również nie wchodzi w grę na dłuższą metę. Czy masz może rodzeństwo? Niestety, jestem jedynakiem. A zwierzątko? Tak, posiadam psa i kota. Jak się wabią? Pies Reksio, kot Borys. Masz jakiś ulubiony film lub serial? Moim ulubionym filmem, a właściwie serią jest Kac Vegas oraz Szybcy i Wściekli. Hmm... Szybcy i Wściekli to także mój ulubiony film Jakiego gatunku muzyki słuchasz? Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho, m. in. electro-house, dubstep, pop, hip hop. Jeśli nie masz nic przeciwko, to przejdźmy teraz do pytań o Counter-Strike. Oczywiście, proszę bardzo. Więc ile lat grasz w cs'a? W cs'a gram od 6 lat. Zacząłeś grę na botach? Czy może od razu na serwerze? Jak dobrze pamiętam, kiedy zaczynałem grać nie było jeszcze cs'a z botami. Na początku uczył mnie grać kolega, pokazywał co i jak, o co chodzi w te karabiny, później już sam dawałem radę. O to miło ze strony Twojego kolegi Czy masz swoją ulubioną broń lub mapę? Moją ulubioną mapą jest de_mirage, a bronią M4A1 i USP. Skąd dowiedziałeś się o sieci Cs-Classic? Swoją przygodę z CSC rozpocząłem pod koniec wakacji, kiedy to przeszukując listę serwerów CoD natknąłem się na 45k tejże sieci. Z kim najbardziej dogadujesz się na forum ? Myślę, że najlepiej dogaduję się z Wiho i Danielem. Czy na koniec naszego wywiadu chciałbyś kogoś pozdrowić? Oczywiście, korzystając z okazji chciałbym pozdrowić Ciebie, administrację sieci, Daniela, Wiha, WilkaZmC Kryptona, Madzię, Siwego, Pyskatego, Muchę, Shanę, Młodziaczka, Rometa i wszystkich innych, których nie wymieniłem, za co oczywiście przepraszam. Dziękuję Ci za to, że udzieliłeś mi wywiadu . Pozdrawiam. Ja również dziękuję, że chciałeś go ze mną przeprowadzić. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Fajny wywiad, ciaolini się rozpisał i nie odpowiadał jednym czy dwoma zdaniami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Fajny wywiad wnuczek ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Fajny wywiad, ciaolini się rozpisał i nie odpowiadał jednym czy dwoma zdaniami. Taa, w niektórych przypadkach nawet pytałem czy mam się rozpisywać dalej czy starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Oj Patryk Wywiad ładny ale jak dla mnie czegoś brakuje Takiego mocnego akcentu gdzieś w środku xD Mimo wszystko duuuuuużo lepiej, niż "za moich czasów" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 słaby wywiad kompletnie się do tego nie nadajesz.. Nie no żartuje jest okey Masz lajka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Fajny wywiadzik. Oby wiecej takich bohaterów bo redaktor dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Czytało się go całkiem, całkiem . Łapaj lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi