Kostek#1 24 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Mianowicie na mapie snow (nie wiem czy na innych także) po winie tt lub oponentów zostaje niewidoczny w tabeli ani nie widzialny przyjaciel ja nazwałem go widmo:). Wiele osób wie ze można go zabić lecz zdarzają się przypadki w których ludzie nie wiedza co robić Runda konczy sie wtedy gdy zostanie on zabity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 TO jakiś pojedynczy bug chyba. Admin Soot wyszedl z gry ale jego cialo (niewidoczne) zostalo..w tabeli go nie bylo. Ale jak sie najechalo na widmo to widac byo jego niock i range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 To jest taki bug dużo razy juz widziałem cos takiego jak ciało danego gracza stało w miejscu a jego nie było na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ale niewidoczne ciało ? Kompletnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 to jest taki bug , jak byś do gry dołączył np : Hltv - demko także jest całkiem nie widoczne i trzeba je zabić alb runda się skończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Bodzio 2 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 bug i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snx 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jest przynajmniej dobra beka jak stoisz sam, reszta martwa a runda nadal trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czasami zdarzy sie taki bug , nic nie mogę na to poradzić Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi